Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Това е задна. И другата беше така. Предните изглеждаха с около 0,5мм повече грайфер.
А се загледах, защото колата буквално се носеше. Не знам дали имаше и половината от нужното налягане в гумите. Всички почти мекица. Беше някакъв ван.
NaskoG написа: 01.06.2025, 21:39:43
че си дал пари за нови гуми, а нещо не е като хората
И аз съм така с две от зимните клеберки. Сложих ги задни, пак леко ги усещам с около 120 май. Затова карам със 150
С летния Гудиър започнах втори сезон, никакви драми. Държи страшно много в завои тази гума
Досега винаги съм си намирал почто нови читави гуми втора ръка на макс 1-2 сезона от премиум марките и никакви драми не съм имал. Викам си ще сложа макар и средно качество нови гуми...ем дърво...да си бях взел за 300 - 400 лева 2023г Гудиър, Конти или Мишлен
Дългичко е, но пък някой може и да разбере защо зимата с летни и лятото със зимни не е правилно, както и защо пък всесезонните може и да работят Въпреки, че не е директно насочено към автомобилните гуми.
Темата е актуална сега, чуденката е за зимни гми между, CONTINENTAL WinterContact TS 870 P 235/45 R20 100V XL FR и BRIDGESTONE BLIZZAK 6 ENLITEN 235/45 R20 100W XL FR.
За Кодяк 2, 4 по 4 става дма, от кои сте доволни?