Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Тази седмица смяна на гуми в " Диана " Варна . Сваляне на старите джанти 17 " , демонтаж на гумите , монтаж на нови гуми на нови джанти 18 " , баланс , четири найлонови торби за гуми , общо 99 лева . Криви джанти не бяха открити .
Да покажа един Мишелин Пилот Спорт 4S
225/40/18
Перфектна отвън гума.
И вътре изненада
Мисля си , че скоро ще мина на един сет джанти и ще въртя гумите, че да съм сигурен какво и що дейба
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Карана е няколко километра спукана на джанта. Няколко пъти съм виждал такива ситуации. Последно щерката мина 3 км и вътре имаше повече "стружки", отколкото на тази снимка.
I just found this on AliExpress:
BGN81.92 | Smart car TPMS tire pressure monitoring system solar digital clock LCD display car tire pressure temperature safety alarm system https://a.aliexpress.com/_EHejjX8
Вече година го ползвам. Безгрешен е и доста помага
За Октавията взех 4 бр нови Firestone 225 40 18. Приятна гума, сравнително тиха и евтина за този размер - около 590 лв четирите. Обаче след 120 колата тресеше съвсем незабележимо на интервали през 3-4 секунди. Свалих предните, викам си не са балансирани добре, обаче балансът си беше наред, оказа се лвко крива гума, не джанта, а гума...замина отзад и всичко е наред...остава лека горчивина от това, че си дал пари за нови гуми, а нещо не е като хората