Всъщност кое ти трябва ?
При мен на iPhone 14 Pro пада много бързо. На колегата със Samsung S21 кара София-Пловдив-София и е на над 50%, но той има и не повече от 10-15 приложения.
Аз съм с такова от 2 месеца някъде. Телефонът ми е Google Pixel и съм доста доволен. През дупки съм минавал, няма грижи.

Ще пробвам с някой по дебел, ако успея да намеря.Макар, че ме съмнява да е от кабела.Пробвах с 2 тела и на двата на дисплея на колата изписва, че установява се връзка и после изписва не може да се установи и така всеки пътvv Skoda написа: 16.05.2025, 13:14:14 Как точно прекъсва? И при мен не работи с всеки кабел. Търси някой по-дебел. Другото възможно е да не прави хубав контакт буксата на телефона. При мен се случва да прекъсне на някоя дупка или по-голямо накланяне в завой. Трябва да пипна малко кабела, за да направи пак контакт.
Ако си от София може да се видим и да пробваме с моя кабел и телефон.radoi написа: 16.05.2025, 17:34:54 Ще пробвам с някой по дебел, ако успея да намеря.Макар, че ме съмнява да е от кабела.Пробвах с 2 тела и на двата на дисплея на колата изписва, че установява се връзка и после изписва не може да се установи и така всеки път
Рестарт на телефона и медията правихте ли?
Имам да. И с бетата имам - репортнал съм го няколко пъти и работят по проблема. И с офицлания пак не работи ок.