Здравейте колеги. Колата я имам от месец февруари и до сега съм изминал 5100 км.От ден първи , като натисна спирачки се чува шум като че ли дисковете са ръждясали . Отначало си мислех че е така защото не са напаснали накладките към дисковете ,но вече 3 месеца се напасват и тоя стържеш звук не изчезва.При движение, спирам колата и веднага давам назад (пред гаража) при леко натискане на спирачката отдолу се чува шум на удар на желязо в желязо .Имам усещането че накладките са се преместили по посока на движение на колата.Три или четири пъти , при отворен прозорец при движение на колата се чува едно скърцане и като натисна спирачки то изчезва .И накрая за капак на всичко това, вчера гледам на зададен десен диск по средата има вдлъбната следа ,явно дефектна накладка. Най хубавото , че въпреки тези проблеми Камика спира като натисна спирачките
Чета тук във форума разнопосочни мнения, че от шкода има много да учат за спирачките от другите фирми или че са много добри и имам въпроси към тия които са имали подобни проблеми.
1.Някой с подобни проблеми намерил ли е решение и по гаранция ли е станало ако е нова колата.
2.След смяна на накладки ,трябва ли да се бърка в компютъра на колата.
3.Защо в онлайн магазин за авто части накладки за камик 1.5 150 коня имат различни размери