Привет.
Мултимедията ми не се включва.
На какво може да се дължи или просто си е заминала?
Няколко пъти при запалване не се включваше.
И вече тотално спря да се включва.
На Octavia 2 2010 VRS 170 HP 2.0 TDI е инсталирана.
От както я взех успях да и се порадвам два месеца.
Евентуално във Варна кой може да ми инсталира нова мултимедия и какво да си купя ако е тотално заминала?
Не работеща мултимедия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- taner91xp
- Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP
- nasmen
- Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC
Не работеща мултимедия
Отзад няма ли бушон, може той да е заминал.
- taner91xp
Не работеща мултимедия
Не знам, ще проверя.
- taner91xp
Не работеща мултимедия
На обяд заработи стабилно без да съм правил нищо.
Ще си покаже какво му е.
Ще си покаже какво му е.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Не работеща мултимедия
Ако е RNS510 Columbus - сваляй и продавай докато работи! Вземи си китаец, но читав (има човек тук, който да ти съдейства) и няма да имаш проблеми.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не работеща мултимедия
Продавай я, това са първи симптоми и звънни на Жоржито от форума. Аз така направих на Тигуана,без да ми е правила проблеми оригиналната. Просто е доста по модерна,тази която той ще ти предложи.
Да,китайска е,но е ок.
Да,китайска е,но е ок.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- taner91xp
Не работеща мултимедия
Ще видя ако тотално откаже.
Не е оригинално.
Андроид 10 е с rockchip-rk3368.
Има лого на Шкода при старт, отчита горивото и други малко на брой функции, отчита климатика, парктроника,мултиволана, радиото, задната камера, Не мисля че е оригинално, има изнесена gps антена в елегантен вид отстрани на таблото над жапката, и е оставен един usb кабел скрит в жапката.
Не е оригинално.
Андроид 10 е с rockchip-rk3368.
Има лого на Шкода при старт, отчита горивото и други малко на брой функции, отчита климатика, парктроника,мултиволана, радиото, задната камера, Не мисля че е оригинално, има изнесена gps антена в елегантен вид отстрани на таблото над жапката, и е оставен един usb кабел скрит в жапката.