До преди малко летя някакъв сняг, дори и сега е сухо.

ЦецоNOL написа: 07.04.2025, 16:20:55 Аз и още няколко човека тука караме , а болшинството се возите, нали разбираш каква е разликата?
Ел Карачо
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
вече са го направили.ЦецоNOL написа: 07.04.2025, 16:20:55 А и понеже си привърженик на тестовете, отвори някой и друг тест на зимни гуми и виж кога са по-добри от летните?
Да не се засегне някой, не визирам никой."40 учителя могат да бъдат убедени с 1 факт
но и 40 факта не могат да убедят един глупак "
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Това го видях с очите си в Япония. Провинциален град в Хокайдо с ~20 000 население, там зимата е люта. Друга планета са тези хора.
Не е ясно кое клипче цитираш. Защото на това на ледената пързалка, колите не се движеха със 100км/ч, а с 10км/ч. Ако бяха с 100, разликата щеше да е брутална при спиране. Зиманата щеше да спре след 100 метра (примерно), лятната щеше да спре .... на пролет.Rangel написа: 07.04.2025, 16:12:36 Да идва някой със зимни и да пробваме кой как ще спре от 100 до 0. На ЛЕДЕНА пързалка, разликата е 1 кола видимо от клипчето в тубата. Както казах СНЯГ, КИША и ЛЕД - не е за летни, ама на ЛЕД и със зимните си е проблем. Кое не е ясно не знам.
Нещо те е метнал твоя приятел.Минах през Младост към 9 нямаше такова нещо.Нямаше сняг,даже по тревата или тук таме по храстите.При мен в Кокаляне дето е 700м н.в. асфалта беше черен.chill написа: 07.04.2025, 16:38:15 Eто една, която приятел ми прати от сутринта. Дървеница - Младост.
то и във фейсбук беше пълно със снимки от други зимни дниcoverdale написа: 07.04.2025, 19:33:10Нещо те е метнал твоя приятел.Минах през Младост към 9 нямаше такова нещо.Нямаше сняг,даже по тревата или тук таме по храстите.При мен в Кокаляне дето е 700м н.в. асфалта беше черен.chill написа: 07.04.2025, 16:38:15 Eто една, която приятел ми прати от сутринта. Дървеница - Младост.

Става въпрос за Семов - моста покрай метрото. Там конкретно ли си минал?coverdale написа: 07.04.2025, 19:33:10Нещо те е метнал твоя приятел.Минах през Младост към 9 нямаше такова нещо.Нямаше сняг,даже по тревата или тук таме по храстите.При мен в Кокаляне дето е 700м н.в. асфалта беше черен.chill написа: 07.04.2025, 16:38:15 Eто една, която приятел ми прати от сутринта. Дървеница - Младост.
Само на СУХО! Сутринта не беше сухо! Зимата не е сух сезон! На мокро при температури под 6 градуса зимната е осезаемо по-добре според ТВОИТЕ графики. На мен не вярваш, ама тях ти ги постваш.Rangel написа: 07.04.2025, 21:33:29 Всъщност графиката показва, че при ниска температура и студено време лятната спира с 0.7 м. по-бързо.
БЕЛ никога не ми е бил сила, ама все толкоз мисля, че мога да чета. Кьорав ли съм? Ти как разбираш написното за силен снеговалеж и лятната гума?За пореден път се потвърждава, че Лятната гума на мокро, силен снеговалеж, локви и така нататък е Номер 1.