Минах днес едни 300 км и определено го няма тропането/звънтенето на метал - определено е било от това.
maiden написа: 16.02.2025, 21:42:43
Този проблем го има още от Октавия 3 от 2012-та.
Аз го решавам като през 1-2-3 години си поръчвам нови такива. По 10тина лева са. Става и с филц, да.
Явно има дефектни нови.
Друга подобна болежка при О3 и О4 е кората на багажника при седан. Лекува се като на оста, където кората "лагерува" към купето се навият 2 оборота изолирбанд.
Да не забравяме и механизмите за закопчаване на задните седалки. Там пак по 2 оборота изолирбанд и се оправя.
Дори новите коли страдат от тия 3 проблема.
Интерестно. Аз си мислих, че нещо се регулират. А те явно се разбиват. Съвместимостта им пише, че е и за Октавия 3 и Октавия 4. Явно са еднакви. Някъде из английските форуми пишеше, че дори е имало и recall от 2022 и в Англия ги сменяли масово.
tsb написа: 16.02.2025, 21:25:51
Браво колега, тези на пръв поглед дребни проблеми може лесно да развалят на човек кефа от новата кола. Добре е да си споделяме такива решения.
Определено се бях изнервил доста. Няколко дни свалях гуми, резервни комплекти и простотии от багажника и три-четири пъти се возих отзад, докато караше жена ми, да слушам, какво се чува и откъде.
Да добавя към поста на колегата - На комбито взех една ОЕМ греда под щората от две части, свързани с плат - по принцип на нея се слагат якета и чадъри. Води се Multifunctional Pocket. При разпънато положение се захваща за куките от двете страни на багажника и също може да потропва - контакта е пластмаса с пластмаса и метал. Смятам и там да сложа малко филц. Захващането под щората в другата част също е с малко луфт - може би с времето и там може да се наложи малко изолирбанд. Самата греда явно е спряна от производство според Еуратек (намерих я с много зор от немския ebay). Може да има нещо общо.