Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- marcas
- Гараж: Skoda Superb III L&K 272 PS, 7 DSG
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Интересна статия. Аз точно се колебаех между Continental и Bridgestone...сега още повече не знам коя. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Аз за моят кошник може да скокна на Пирелли:
https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/ ... 4-2025.htm
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
За мен,мишелин и конти са топа
с други не смятам да се занимавам
с други не смятам да се занимавам
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
И аз съм на това мнение, като включвам и Добрата Година.
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Мен ме размина вчера GLC с ремарке ... аз каквато гума и да сложа ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
-
mikitomk
Ако става въпрос за Pirelli Cinturato All Season SF3 аз съм с такива и съм доволен.pavel31 написа: 07.03.2025, 08:40:00 Аз за моят кошник може да скокна на Пирелли:
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Bridge Potenza S005 повече никога
Първият сезон бяха добре. После се вдървиха. Бих взел Continental или Michelin като първите малко бързо заминават
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Да попитам дали тези с зимни гуми вече ги смениха или правят компромис?
Че тези дни сутрин около 5 през деня 20...
Че тези дни сутрин около 5 през деня 20...
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Пита човекът, който кара с наполовина зимни и наполовина летни гуми!krachunov написа: 09.03.2025, 08:37:14 Да попитам дали тези с зимни гуми вече ги смениха или правят компромис?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Настилките все още са студени.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Аз по тъмно скокнах от Пловдив до Павел Баня по завоите през Розовец и обратно. Еми беше си -2 та за мен е още рано за летни.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Добре де, аз наистина изумявам вече.
ВСЕКИ сезон една и съща "драма" и едно и също се повтаря.
Бах го.
Има планински райони, има морски райони, ако не знаете има и Северна и Южна България дейба.
Има предно, задно и 4х4.
75кс до 550+ у форума.
Ако не може да прецените кога да си смените гумите според стила на каране и изброеното по- горе от мен - НЕЗНАМ......
Искам основно да кажа и потретя едно важно нещо - пътната ни инфраструктура и качество на настилките ОБЕЗСМИСЛЯ каквито и да било тестове за гуми , които се правят в идеални условия.
@krachunov
Има тонове инфо в нета и все пак - тестове.
И винаги може да се провери това, което твърдя и прилагам от много години - на суха настилка, на мокро зимата и така нататък - БЕЗ сняг и лед , няма по-добра гума от лятната.Точка!Дори при 0 градуса.
Съответно последните години навлязоха и всесезонните , които при зимни условия на сухо са по-добри и от летните, което показва, че са 90% летни гуми.
Всеки може да види в тестовете на Тайър Ревю как премиум зимни гуми НЯМАТ никакъв шанс на студено и сухо срещу летните гуми - спиране, управление и прочее.
Не случайно на зимните гуми има обозначения M+S - кал и сняг.Те са за такива условия.
Иначе от две седмици едната кола е с летни спортни гуми , другата си е със зимни и зимните вече издишат много и ги мятам и тях.
Преди да ми наскочат с лизгането у София - там проблема е основно от нечовешката мръсотия по пътищата и при най-малката влага става ПАприкаш.
Всеки може да поинтересува - много дилъри ходят на обучения и зима и лято и много често се набляга на това , че на сухо дори при -7 летни гуми са ок.
Тия маркетингови глупости за 7-те градуса изобщо не ги коментирам.
ВСЕКИ сезон една и съща "драма" и едно и също се повтаря.
Бах го.
Има планински райони, има морски райони, ако не знаете има и Северна и Южна България дейба.
Има предно, задно и 4х4.
75кс до 550+ у форума.
Ако не може да прецените кога да си смените гумите според стила на каране и изброеното по- горе от мен - НЕЗНАМ......
Искам основно да кажа и потретя едно важно нещо - пътната ни инфраструктура и качество на настилките ОБЕЗСМИСЛЯ каквито и да било тестове за гуми , които се правят в идеални условия.
@krachunov
Има тонове инфо в нета и все пак - тестове.
И винаги може да се провери това, което твърдя и прилагам от много години - на суха настилка, на мокро зимата и така нататък - БЕЗ сняг и лед , няма по-добра гума от лятната.Точка!Дори при 0 градуса.
Съответно последните години навлязоха и всесезонните , които при зимни условия на сухо са по-добри и от летните, което показва, че са 90% летни гуми.
Всеки може да види в тестовете на Тайър Ревю как премиум зимни гуми НЯМАТ никакъв шанс на студено и сухо срещу летните гуми - спиране, управление и прочее.
Не случайно на зимните гуми има обозначения M+S - кал и сняг.Те са за такива условия.
Иначе от две седмици едната кола е с летни спортни гуми , другата си е със зимни и зимните вече издишат много и ги мятам и тях.
Преди да ми наскочат с лизгането у София - там проблема е основно от нечовешката мръсотия по пътищата и при най-малката влага става ПАприкаш.
Всеки може да поинтересува - много дилъри ходят на обучения и зима и лято и много често се набляга на това , че на сухо дори при -7 летни гуми са ок.
Тия маркетингови глупости за 7-те градуса изобщо не ги коментирам.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Мишелина няма нищо общо с мишелина отпреди няколко сезона.
Партидите последните им години са Дроб.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
ЦецоNOL,
Нищо не си разбрал! Човекъ иска пак да ни обясни, колко добри всесезонни гуми си е купил!![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Нищо не си разбрал! Човекъ иска пак да ни обясни, колко добри всесезонни гуми си е купил!
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
The Hooligan, специално за тези които визираш,не съм ги купувал аз 
Не разбирам от партиди и внос,коя от къде идва.
Вие ги разбирате повече,ще ви слушаме.
Вие се занимавате с това.
Не разбирам от партиди и внос,коя от къде идва.
Вие ги разбирате повече,ще ви слушаме.
Вие се занимавате с това.
GUNTER SERVICE