Проблем при завой

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Rikitikitavi

Шкода Новак

Проблем при завой

Мнение от Rikitikitavi »

Здравейте колеги и моля за вашата помощ.Автомобила ми е Октавия 2005г. 1,9 tdi 105к.с.4x4. Проблема е следният.При потегляне от място с пълен ляв май само тогава се чува в задната част на колата се чува бучене,което след изправяне на волана шума изчезва.По време на движение или по всяко друго време няма проблеми.Шума се чува само при завой от място. Маслото в задния диф. И халдекса с филтъра са сменени преди 10к. Ако имате някакви предположения благодаря ви предварително.
Аватар
SlipX

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG

Проблем при завой

Мнение от SlipX »

С 4 еднакви гуми ли си ?
Rikitikitavi

Шкода Новак

Проблем при завой

Мнение от Rikitikitavi »

Да
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Проблем при завой

Мнение от uboy »

Диагностика правена ли е ? Има ли записани грешки по халдекс и абс ?
Все едно ти зацепва халдекса, мисли си, че буксуваш
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Проблем при завой

Мнение от SimichOil »

И при мен е така когато съм със зимните гуми. При потегляне - при плътен ляв се чува едно боботене леко. В момента в който изправя волана и изчезва. С летните гуми това го няма - само със зимните. (с предно съм). При мен се чува като че ли от предната лява гума - но не съм много сигурен. Според мен е от шарката на гумата, не че има много логика де - защото при завиване на дясно го няма този звук.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”