martinp написа: 18.02.2025, 23:34:23
Иначе олекотеното купе ако идва от липсата на панорамен покрив, шумоизолация и трети ред седалки, мога да се съглася..
Всичко това +олекотена скоростна кутия,,(шумоизолация има )!
Гледах го по презентации на модела в Немски и Руски канали в youtube(като правих поръчката бях по подготвен за екстрите и нещата които искам да има от дилъра на ET-той не знаеше че съществуват определени екстри.Включително успях да си сложа и Canton озвучаване.За БГ не се предлага в конфигурация Sportline,няма го и в конфигуратора.Но с писмо до Чехите се оказа ,че могат да ми го сложат в завода ,защото го има като опция за европейския пазар.Дилъра ми твърдеше че няма как да ми дойде с FULL LED задни светлини-анимация на стоповете.Е пристигна ми с тази екстра)Така ,че много не съм слушал дилъра на ЕТ какво ми говори!
И на Sport колата се движи на горе много леко,което най вероятно е въпросната настройка на DSG.
Не е състезателен автомобил,но е удоволствие да се кара.
Да речем че не съм новобранец.С Шофиране си вадя хляба вече 15 години и не съм се объркал и не,не съм свикнал с колата-има аномалия след ТО в Шкода.За последните 5-6 години съм сменил над 10 леки автомобила и 5-6 буса.
Дори и жена ми усети разликата в поведението на автомобила.Основно тя кара колата.Аз я карам само Събота и Неделя(предпоставка да не свикна с автомобила и да усетя ако има някаква промяна)
На Тест драйв карах Superb L&K със същия мотор и Kodiaq Vision.И с двата автомобила на магистралата ударих към 185км -на горе нямаха много тяга.()
Kodiag-а набираше по бързо от Superb-a.Незнам защо.