Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Няма нужда от прекодиране . Слагат се правилните датчици , системата сама се оправя . Аз имам и на летния и на зимния комплект гуми с джанти на Мечока. Никави проблеми , разпознава си ги , хваща коя гума къде е .
Дори неоригинални датчици но подбрани пак стават / препратка към темата на @rts. /
Колеги, имам една чуденка от относно управлението от волана, докато съм в разговор през телефона, има ли клавиш с който затварям разговора.
В упътването не намирам да пише за другаде освен за управление през екрана, ама ако там ми се показва Waze-а в момента не ми се струва много удобно. А на старата ми кола - Тойъота си имаше бутон за та работа.
chavdark написа: 31.01.2025, 11:24:55
Колеги, имам една чуденка
Като взимах моят Красавец, дилърът ми обясни, че това се прави с натискане на дясната връзка.
На мен ми е направило впечатление, че това е така, само когато аз съм направил повикването. Ако ми звънне някой, не ми се получава. Иначе и аз ползвам "Вазето" постоянно, знакът на слушалката е отдолу под него, цъкам, затварям и после пак цъкам бутона App на медията за навигацията. А по някога си връщам навигацията още по време на разговора.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Изкарайте телефона в средната част на дигиталния кокпит. Тогава би трябвало с дясната врътка (натискане) да вдигате и затваряте повикванията. Поне така е в VW.
kolyo b8 написа: 31.01.2025, 16:26:22
Изкарайте телефона в средната част на дигиталния кокпит. Тогава би трябвало с дясната врътка (натискане) да вдигате и затваряте повикванията. Поне така е в VW.
Има ли някой от Варна с Kqroq преди фейслифта, да сравним задните подкалници откъм задната врата и възможността за монтаж на допълнителни елементи - калобрани, като тези:
bega4kata написа: 09.02.2025, 16:57:25
По-бързо идват от алито нещата
Да, принципно е така и идват за около 2 седмици, но на това пишеше, че е с 'безплатна' доставка и е до 7 април. Ако заплатя още 25 кинта ще дойде до 25 март. Така, че дали са два месеца или с 10-тина дена повече или по-малко ...
Все пак се надявам да дойде по-рано, но ще видим.