Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ILCHEV написа: 29.12.2024, 08:56:48
...такова осветление в багажника...
А не може ли да се постави още една лампичка и от другата страна?
В първата версия (до FL) има 'релси' с кукички и от двете страни, а сега е само от ляво. Има ли вариант да се добави такава и от дясно? Някой правил ли го е? От къде (евентуално) може да се закупи?
С интерес ще следя развитието на въпроса зададен от VesCo,
Да задам и аз един. Скоро гледах снимки на hand made двоен под/дъно, който изглеждаше много читаво. Има ли опция да се поръча допълнително, като оборудване в багажника и изобщо съществува ли такова животно за Карог?
ssiliev написа: 29.12.2024, 18:31:03
...Има ли опция да се поръча...
За тебе не става
Нашите са Sport Line Plus (с рез. гума - 'патерица' и озвучаване Кантон с 10 високоговорителя - в т.ч. един SubWoofer в резервната гума и един централен на мястото на 'жабката' отгоре в средата на таблото) и тук реално кората в багажника е около 2 пръста под нивото на бронята.
Най-много да изрежеш и сложиш една допълнителна плоскост 2-3 см. от което мисля, че няма нужда.
Всъщност това е при мен и предполагам, че и при теб ще е така.
Последно промяна от VesCo на 29.12.2024, 22:10:00, променено общо 1 път.
Да задам още един въпрос:
Някой добавял ли е "OffRoad" бутон без адаптивни амортисьори (DCC)?
/в офертата вървяха заедно, но ми е интересно дали не могат да се поръчват (допълнително) по отделно/
Edit: т.е. само копчето + съответните софтуерни 'настройки':
Последно промяна от VesCo на 29.12.2024, 23:00:55, променено общо 2 пъти.
VesCo написа: 29.12.2024, 21:30:59
Всъщност това е при мен и предполагам, че и при теб ще е така
В такъв случай ще го мисля когато колата е в ръцете ми.
Благодаря на VesCo за поредния адекватен коментар.
Този двоен под/дъно е много удобно нещо, поне за мен. Имам го в Октавията(1U5) и побира много неща, които трябва да са в колата, но не ги ползваш ежедневно и в същото време багажника ти е видимо празен/чист/подреден
VesCo написа: 29.12.2024, 16:17:02
...
В първата версия (до FL) има 'релси' с кукички и от двете страни, а сега е само от ляво. Има ли вариант да се добави такава и от дясно? Някой правил ли го е? От къде (евентуално) може да се закупи?
И във FL има релси от двете страни, но явно за някои модификации е махнато. Предполагам за Стайл и Спорт Лайн?
OctavianNot написа: 30.12.2024, 15:26:48
но явно за някои модификации е махнато
Точно така, за Sport Line Plus. За втора лампичка от ляво може да се прекара някак си кабел от другата страна и да се побългари някакъв монтаж, но ще е далеч от красиво и елегантно решение. Въпреки това, след празниците ще опитам
koleto_pz написа: 30.12.2024, 15:32:30
Точно така, за Sport Line Plus. За втора лампичка от ляво може да се прекара някак си кабел от другата страна и да се побългари някакъв монтаж, но ще е далеч от красиво и елегантно решение. Въпреки това, след празниците ще опитам
От две три седмици Карока сменя по-късно от 2-ра на 3-та предавка
В диапазона 2200-2400 оборота
Мислех си, че си внушавам, но жена ми ме пита "тази кола защо така бучи"
2.0 TDI 150 DSG 4х4
Не е била в сервиз преди това, за да има евентуална някаква софтуерна намеса
Иначе преди около 30 000 (една година) е сменян мехатроник и по спомен помпа