!!!Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mimomimov
- Гараж: Skoda Scala 2024, 1.5 tsi ACT
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Тук е AUTO BILD на m2. Евала, чест и почитания, голяма секта
!!!
!!!-
DasSkoda
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Кашкай и електрички газят по 70-80см сняг, и заминават напред.
п.с
Унимог му се опъва толкова сняг, особенно мокър както тези дни. А онова е на портални мостове, три блокажа на 100%, бавни и т.н
п.с
Унимог му се опъва толкова сняг, особенно мокър както тези дни. А онова е на портални мостове, три блокажа на 100%, бавни и т.н
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Щото не е сложил 4 сезонни гуми, ама от скъпите
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Ти за втори път ли не разбра какво е искал да каже колегата? Прочети коментара с Кашкая отново.
-
Milan Milanov
- Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик
Чета темата с интерес,имам опит 16 години със задно, без хубава гума е греда. От три години с Октавия 2 4х4 съм със continental ,зимен Тs870,ако не се лъжа, доста добри са. Ние в Плевен нямаме особено сняг, не пътувам по планини като цяло. Въпреки всичко написано мисля да мина на всесезонен Континентал или гореспоменатия Мишелин,пък ще споделя после впечатления. Летните са ми Hankook ventus prime 4, също съм доволен от тях,ще ги прехвърля на другата кола със задно.
-
Milan Milanov
Мога да говоря само за себе си. Карам с ограниченията като баба , от години. Склонен съм да пробвам, а и климата по нашия край доста се промени. Рядко се задържа сняг за дълго. Ако имам фън автомобил, не бих рискувал.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Къде е това? Попълни си профила
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Още ни държи от вчера, а...
И аз не одобрявам това, но не значи да го раздаваме тежко, просто не е колегиално
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
А, едно време, какви снегове имаше в Плевен!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
DasSkoda
що студ съм брал там, и ветрове и снегове ...
Лятото вриш, зимата мръзнеш като Вакарелски спирач ...
-
Milan Milanov
Попълних го, нека пропуснем плесниците
От както шофирам съм живял 4 години във Велико Търново, 2 в София, там беше различно. Но от около 4-5 години в Плевен няма особено сняг, студ си има. Тази зима първият сняг падна на Коледа и по асфалта не задържа изобщо. Ще видим нататък как ще е.
От както шофирам съм живял 4 години във Велико Търново, 2 в София, там беше различно. Но от около 4-5 години в Плевен няма особено сняг, студ си има. Тази зима първият сняг падна на Коледа и по асфалта не задържа изобщо. Ще видим нататък как ще е.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
29.12.2024 (София)

Плюсове
1. Ниски разходи за смяна на гуми (само като се изтърка грайфера)
2. Не си губи времето по гумаджийници
3. Спазва дистанция (голяма) и ограниченията
Минуси: май няма .....
А по-голямата част тука сме СЛАБАЦИ и плащаме грешни пари за гуми и гумаджийници. Времето загубено в чакане - не го коментирам
там за всеки е индивидуално в зависимост от това как си калкулираш 1 час чакане.

Плюсове
1. Ниски разходи за смяна на гуми (само като се изтърка грайфера)
2. Не си губи времето по гумаджийници
3. Спазва дистанция (голяма) и ограниченията
Минуси: май няма .....
А по-голямата част тука сме СЛАБАЦИ и плащаме грешни пари за гуми и гумаджийници. Времето загубено в чакане - не го коментирам
-
mazut
Много зависи от това къде си. В момента в София в района на Ботевградско няма и помен от сняг дори по тревните площи. 20км на юг в полите на Витоша 5дни след снеговалежа има 20см сняг и лед в коловозите по малките вътрешни улички отделно, че е и баиресто. В първия случай всесезонните са ок, във втория зимната гума няма алтернатива.
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Вчера се разходих по Витошата, да кажа на скептиците, доста добре си движеше. Не мога да направя съпоставка спрямо зимни с предно, но пък и за това се хванах на хорото. От място по наклон и сняг си тръгваше без ядове. Набухах се в няколко преспи от които си издрапа без ягоди. И за финал реших да тествам в една последна, хвърляйки се легнах по корем, та трябваше да се копне леко, но като цяло и на горе и надолу си държи пътя и си копа задоволително. Завоите си ги държи и при изкачване и при слизане. Във всички случаи не може да се каже, че е компромис. Да не говорим, че съвсем самоцелно се набухах в преспите, принципно не би имало причина да го правя. За скептиците, мишелона крос климат 2 върши работа, дори ако ходите по ски. Ако не ходите, ще ви вършат в 99% от времето. Остава и лятото да са ок и ще съм много доволен