Амбиентно осветление в интериора на Супърб 3

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
holmberg

Шкода Новак

Мнение от holmberg »

Здравейте, имам въпрос относно амбиентното осветление на Шкода Супърб 3.
Преди малко докато паркирах забелязах, че амбиентното осветление свети само на вратите. След като отворих една от тях, светна и това на таблото отпред. След като затворих вратата, отпред на таблото изгасна, но на вратите си светеше. Виждам, че при други коли свети и на таблото и на вратите в движение.
Ситуацията при мен се касае за повреда или настройка?
Благодаря предварително!
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

holmberg написа: 14.12.2022, 19:28:21 Ситуацията при мен се касае за повреда или настройка?
Виж в менюто където са настройките на амбиентното осветление. Там може секция по секция да избираш сила на светене - може там нещо да не е нагласено както трябва.
holmberg

Шкода Новак

Мнение от holmberg »

Благодаря! Настройка беше.
Musleto

Шкода Новак

Мнение от Musleto »

Не мога да си сменя цвета на амбиентното осветление. Когато вляза в менюто за настройки ми дава опции за регулиране силата на светлината но не и смяна на цвета. Пиши ми, че цвета се определя от настройките на двигателя и съответно когато е на режим еко е зелено, нормал - бяло и спорт - червено.
Някой знае ли дали мога да си настроя други цветове?
Аватар
bakito

Шкода Новак

Гараж: Karoq Facelift Vision, 2.0 TDI, 7DSG, 4x4, 150 HP, 360 Nm, Lava Blue

Мнение от bakito »

@Musleto,
Когато си в менюто за настройка на амбиентното осветление, горе в десния ъгъл има селектор, на който трябва да избереш "Ръчно" и след това можеш да си избереш желания цвят. Успех! [smilie=victory.gif]
atanas4

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III 2.0 TDI (190 кс) DSG6 4x4;
Citroen C5 I 2.2 HDi (133 кс);
Citroen C3 I 1.4 HDi (90 кс)

Мнение от atanas4 »

Или нямам или не мога да го пусна. Увеличавам, намалявам освтлението на таблото, в купето/краката, но друго няма. Да не е необходимо да се направи нещо друго? [smilie=punish.gif]
Smolev

Шкода Новак

Мнение от Smolev »

Здравейте, може ли да се сложи амбиентно осветление на Superb mk3, като допълнително, ако в момента колата няма такава екстра?
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”