Видях, че много отдавна, не съм си ъпвал темата: Не че има какво да се ъпва, но да дам малко ъпдейт.
Като ходих на състезание с колелото в Истрия (Хърватска) се случи инцидент. Аз като изляза извън БГ и все нещо става- добавям го в тефтера.
На Триест- ходихме на разходка, да покажа и на детето Италия и тн., един пакистанец с ел. байк се заби в бронята, направи салто и падна на капака. Огъна капака и от едното колелце на дерайльора- скъса фолиото и надра боята.
Бял кахър. Гледах бронята- нищо и нямаше на пръв поглед, на едното ъгълче на фолиото беше леко подпършено.
Казах си- добър момент да го сменя: ЗАСТРАХОВАНО Е И ТО. Защо кешам все пак.
И тук се почнаха моите мъки:
Завеждам щета, вземам писмо и отивам при един от Добрич (все още се намират добри бояджии):
-ААааа, имам много работа, нямам време да го изправям. Иди си плати на ПДР и ела пак, само да го боядисаме.
Пояснявам: Аз си махам капак и броня и ги нося: Той си пише- Демонтаж, Монтаж и тн.
Както и да е: Замълчах си- казах добре. В офиса си махнах фолиото- то беше на +5години, мн трудно се маха, остава лепило. Като го дърпах- той капакът взе че се изправи на 90%.
Пак отивам:
- Абе, айде, от нас да мине. Остави го, остави и писмото, аз ЩЕ СИ ГО СЛОЖА ДО КОМПА, от време на време като гледам, ДА СЕ СЕТЯ ЗА ТЕБ. Тук до 3-4 седмици, МОЖЕ И ДА ГИ БОЯДИСАМЕ!
Викам- Моля, абе я си........ Я викам в устната кухина. Айде, чао.
Отидох до ДЗИ- промених си възлагателното и ги закарах директно в Шкода- Добрич.
За 1 седмица всичко беше готово. Въпреки, че хората ме знаят и имаха голям страх от капака (че е голяма площ, да не го оакат).
Е, с капакът се справиха на 90-95%, ама леко поосраха бронята
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
.
Викам, нищо- давай я така, 1-2 места леко портокал, ще я полирам.
Това беше 1ва част с "топ некадърници или по-скоро наядени майстори".
2ра част: Отивам при Астра Фолио- Ванката.
Да кажа, че аз като си направих първоначално колата с X-PELL капак и предна броня и тн- за 1600лв..., Ванката беше в старото хале и главно правеше затъмняване на стъкла. Ама, нещата се менят и таргет групите..... След като ми я направи- 2 пъти ми писа и 1 път звъня:
-Всичко точно ли е, ако имаш и най-малка забележка, идвам до Добрич да я оправим!
Като ходихме на ТУР във Франция на Кол Де Мон Ценис, панда един камък и ми удари лип и броня.
Тогава (фолиото на бронята беше на части) и махнах само долната част под решетката и боядисах само долната част (не исках да ми пипат цялата броня) + лип. Ходих..... 3 пъти до Варна, 5 пъти звънях, докато най-накрая не успяхме някакси да се разберем да сложим едно скапано фолио за 200лв този път на лип и долна част на броня.
Този път викам - да няма такива драми: ПАК ОТИВАМ ДИРЕКТНО ДО ВАРНА. Ванката там: Говорим, вика- няма ядове: Правим го, пиши ми във Вайбър (написах му- ПРЕД НЕГО и му викам- ПИСАХ!)и ще ти върна ден и час....... МОже би, след около 2 дни- ще станат ТОЧНО 5 МЕСЕЦА!
Викам си- Айде, наяде се , вече таргет групата е друга, беги у лево.
Отидох в Добрич в Детайлинг Студио- Рефлект, познат ми е момчето. Обясних му и тн, отидох с буса (Бронята вътре и капак), показах му забележките (някоя точка, песъчинка). Човекът каза: Ще ги оправим, полираме, после изчакаме и слагаме фолиото: Записа ми час. В уговорения ден- отидох, оставих колата, в уговорения ден да си я взема- отидох и я взех. Фактура, гаранция и тн., всичко топ.
Сложих фолио ЛУМАР с 10години гаранция. Предната броня е от 2 части- лява и дясна (на Х-Пел беше 3 части). Дадох фактурата на застрахователите, те си кешаха(90% покриха някъде) и айде. Излезе ми и доста по Евтино от Астра-Фолио. Но най-вече ми ги нямаха нервите и главоболията, да се разкарвам и да се занимавам да упорствам- ДА СИ ЗАПАЗЯ ЧАС (няма значение, дали след месец или 2). Айде няма нужда- У ЛЕВО!
П.С: (редакция): Изпуснах също една "интересна" подробност. До Астра Фолио, има детайлинг студио. Като ходих с Шкодата да сменям фолио на лип и долна част на броня- човекът явно нямаше много работа. Видя колата, излезе, дойде:
-ААА, евала човек. Спирачките, стикерите, там ли си ходил. Колата как лъщи. Къде си я правил, кой ти я поддържа. Евала, супер кола. Ей такива коли ако идват всеки ден и се правят всеки ден, супер. Те повечето лъскарки са в лошо състояние на боята.
Абе, приказва 10минути и ме разпитва, гледа и се кефи на колата.
Като отидох (сега) да искам час за преден капак и броня, ходих с Берлингото. И спирам (ПОДЧЕРТАВАМ) на място на което не преча на никого, до автомивката. Студиото имаше вече 2-3 коли (явно има работа). Излиза този същия (нормално е да не ме помни, то са минали 3 години, а и аз не съм с Шкодата) и ми се развика: Тука не можеш да спираш?
Аз гледам- не съм на негова територия, на никого не преча и му казвам: Колата работи, на аварийки е, на никого не преча, 1 минута имам само разговор с Иван и я махам:
- Не, имам клиент, дето ще излиза точно след 1 минута? Явно с извънгабаритен камион трябва да е, за да му преча.
Викам си, добре- ще я преместя! Мръднах я пред бензиностанцията, говорих с Иван (писах му на вайбър както казах), изчаках още нарочно 2-3 минути и си тръгнах!
Явно- като съм с "лъскава" Шкода съм пич, като съм с Берлинго съм клошар вече за тези момчета! ЕВАЛА , БАТЕ! Топ бИзнек!
И така си дойдох на Събора!
След това, при едното миене на колата, под определен ъгъл- видях, че преден ляв калник има леко натиснато. Явно, онзи хохомок като се е ударил го е и натиснал леко.
Вчера- минах си през ЕУРАТЕК БУРГАС (перфектна работа отново на
@petel, - смених консумативи, спирачна течност,свещи (благодаря на
@ЦецоNOL за компанията и частите- свещи и спирачна) и на връщане се обадих на еднин човек за ПДР (той се намира до Добрич). Каза си- щом е леко и има лесен достъп- заповядай когато искаш! Отидох, за 30-40мин свърши работата, доста се стара. На заден капак , до емблемата имах една почти незабележима вдлъбнатост (явно някой път и някой - като е затварял заден капак, понеже аз си пипам само на определни места- врати , капак и тн. и там не пипам), направи я и нея и пей сърце.
Остана ми само: да си сменя болтовете на джантите и да си сложа на Racingline, че отлежават вече 2ра година, не съм се наканил.
Колата си е в топ форма- на 96 000км., голям кеф и удоволствие да си я бримча!
Напоследък, по принцип се усещам, че съм станал доста раздразнителен на тема майстори и тн. Много се наядоха, станаха много нагли и арогантни, предвид това, че автопаркът в БГ са дрънгел нагоре, има голямо търсене, всеки има много клиентела с коруби, боца един труд, който е определен от пазарното търсене (за мен е доста надценен, но това е мое мнение), а като цяло услугите и изпълнението им е на СРЕДНО ниво.
В БГ в днешно време- всеки си знае правата, никой НЕ СИ ЗНАЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!
П.С: Ей ги, като онези търгаши от ТОП ГАРАЖ - Лондон. Правили А7ца 12месеца...., оня ги съди и тез вече клипове във Фейса. Ама стоят едно арогантно, говорят едно така с назидателен тон. А те- ХАЛ-ХАБЕРИ относно този казус. До който все пак, аз като по-голям лаик се допитах и до човек, който ги е правил тези неща - Бай Тодор, който сподели мнението ми!