бих искал и аз да споделя моят опит фаровете ми да бъдат регулирани в ЕТ Надежда.
Колата я взех м. юни тази година и още при първото нощно шофиране се втрещих от малкото разстояние напред, което осветяват късите светлини /матрични/. Веднага отидох в ЕТ Надежда да запиша час понеже ми е близо, пък и с идеята да им покажа и разкажа тет а тет какво ме смущава. Приемчикът ме изслуша и ми записа час, което ме успокои, че "проблемът" ще бъде решен.
В уречения ден и час отидох там и попаднах на друг приемчик, който отказа да ми приеме колата със следните три мотива:
1. Ще заслепявам насрещните коли;
2. Ако се повдигне светлинния сноп, то точно пред колата ще остане тъмна/неосветена ивица/. Един вид светлинният сноп няма да се разшири нагоре, а ще се измести нагоре;
3. След повдигане на светлините, фаровете щели да започнат сами да си търсят фабричните настройки и най-вероятно ще стане по-зле от към настройката им.
В резултата на така описаната апокалиптична картина си тръгнах и започнах терапия по самовнушение, че фаровете ми не са толкова зле