Мерцедес

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Днес си карам и кво да видя, някой ми кара колата. :)
Изображение
Карах след нея,ама не ми я докараха пред нас [smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
lpetrovv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG

Мерцедес

Мнение от lpetrovv »

Може да не е знаел адреса за доставка... [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мерцедес

Мнение от Sawyer »

А и за отделни аспекти от екстериорния дизайн на Мерцедес има какво да се каже. Ето, снимката горе, например

Изображение

В София GLC е доста често срещано (повечето са купета) и като се окаже някое пред мен в задръстването, винаги този елемент ми привлича вниманието. Излишно лъскаво и в комбинация с фалшивите накрайници отнема доста от “тежестта” на колата
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мерцедес

Мнение от Sec8200 »

Нормалната Цедка е скандална в това отношение. После всички взеха да ги копират.
Но това са проблеми на богатите :)

Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мерцедес

Мнение от Sawyer »

Такъв стилизиран да наподобява накрайници елемент е в някаква степен окей, обаче директно фалшив и плитък (така че без усилие да се вижда, че е фалшив) накрайник е много грозен. Доста нелепо изглежда, по-добре да го няма

Другото нещо при Мерцедес е това залитане по тия лъскави пластмасарии по екстериора на колите. Гледаш Maybach или GLC-то по-горе и си мислиш "AliExpress" - не тряба да е така при коли за толкова много пари

Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Sawyer написа: 07.11.2024, 13:28:54

А и за отделни аспекти от екстериорния дизайн на Мерцедес има какво да се каже. Ето, снимката горе, например

Изображение

В София GLC е доста често срещано (повечето са купета) и като се окаже някое пред мен в задръстването, винаги този елемент ми привлича вниманието. Излишно лъскаво и в комбинация с фалшивите накрайници отнема доста от “тежестта” на колата
Тоз олигофрен дето дърпа и клати не ми се коментира. Само като му видиш прическата и ноздрите дето с фенерче може да влезеш вътре и спирам да говоря.
Това лъскавото долу може да го поръчаш черен гланц лак,но аз също съм си го поръчал хромирано,защото на мен много ми харесва. По луксозно изглежда хрома,отколкото боядисана черна пластмаса.Характерен дизайнерски елемент си е-оставих го. Има хром Мерцедеса отпред на бронята,маската,емблемите,около стъклата,рейките на тавана,дръжките на вратите също имат хром лайсна :) Постарали са се да изглежда добре.
Не всичко черно и айде [smilie=sarcastic.gif] готоо тунинг невероятен.
Фалшивите накрайници също имат логично обяснение,но и на мен ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ. Нали трябва да имам с нещо да се занимавам след 3г, [smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от bega4kata »

Нещо което също е много готино за мен е че след поставяне на колана,леко електрически го обира по теб (без да е досадно - много нежно и прецизно) и след това е много комфортно че го няма постоянното притискане от пружинното обиране на колана както е при другите марки автомобили. Това много ми харесва. На Шкодата си бях сложил щипка за колана,да не ми стяга постоянно. МНОГО МИ Е ДОСАДНО И НЕКОМФОРТНО това.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
Impress_me

Škoda Фен²

Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри

Мерцедес

Мнение от Impress_me »

Прибира колана и вдига и волана за да влезеш лесно. Палиш и помни последната позиция. Това беше голяма благинка.
Според мен най-голям кеф ще усетиш от шумоизолацията. Спрямо ОК3 ще ти се стори, че си като във вакум :)
Ако е и на въздух, вече и возията ще е на друго ниво.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от zloQQ »

Абе да не плащат от Мерцедес за реклама, че толкова почнаха да набъбват хвалебствените слова за тях от някакво време тук? Ако е така - къде да ида или първо да ги полаская и после се плаща?
[smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Impress_me

Škoda Фен²

Мерцедес

Мнение от Impress_me »

Защо да е хвалба? Това са си неща които предлагат. А и темата е за Мерцедес.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мерцедес

Мнение от Sawyer »

bega4kata написа: 07.11.2024, 15:38:17 Тоз олигофрен дето дърпа и клати не ми се коментира
Със сигурност се лигави и преувеличава нещата, цирк да става. Аз обаче съм съгласен, че новите интериори на Мерцедес са красиви на вид, но има какво да се желае като изпълнение. W 223, например, е разочароващ - поскръцват неща, потракват дори, виждат се криви шевове, странни фуги межу елементите. Материалите и изработката (за мен) са ниво надолу дори в сравнение с W 221. Като електроника новите коли са в друго измерение, обаче самото усещане вътре е за сериозна бутафория и въобще за нещо, направено да изглежда добре, да бъде ползвано няколко години и да бъде изхвърлено. Важи за новите продукти на всички производители, не само за Мерцедес

За хромираните елементи - въпрос на виждания, разбира се. Всеки си има предпочитания
bega4kata написа: 07.11.2024, 15:38:17 Фалшивите накрайници също имат логично обяснение,но и на мен ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ. Нали трябва да имам с нещо да се занимавам след 3г
Не съм се замислял защо се появи тая тенденция в автомобилния дизайн. Като видя някое Audi S6 или SQ8 с фалшивите плитки накрайници, все се чудя как собствениците го преглъщат. И на октавията бяха фалшиви, но от много по-приемливия тип, не просто нелепа пластмаса. Ще бъде интересно да видим как ще решиш тоя "проблем" ;)
bega4kata написа: 07.11.2024, 21:51:01 Нещо което също е много готино за мен е че след поставяне на колана,леко електрически го обира по теб
Една от многото дреболии, които много ми харесват в X4-ката - приятна екстра
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мерцедес

Мнение от zloQQ »

Ми се да знам... До скоро беше умряла тема пък от скоро яко се пълни с ревюта, прехласвания, а, у, WOW... Та за т'ва си викам, да няма някакви хонорари да се раздават [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Impress_me

Škoda Фен²

Мерцедес

Мнение от Impress_me »

Аз лично вземам! Трол съм и ми плащат по 0.48лв на коментар ;)
Просто има вече повече Мерцедеси и има интерес към темата. То и с тази за БМВ е така.
П.П. Аз моя го продадох преди няколко месеца.
Аватар
Драгомир

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Мерцедес

Мнение от Драгомир »

Impress_me написа: 07.11.2024, 23:46:01 Аз моя го продадох преди няколко месеца.
С какво го смени?
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мерцедес

Мнение от Архимандрит Дионисий »

bega4kata написа: 07.11.2024, 21:51:01 Нещо което също е много готино за мен е че след поставяне на колана,леко електрически го обира по теб (без да е досадно - много нежно и прецизно) и след това е много комфортно че го няма постоянното притискане от пружинното обиране на колана както е при другите марки автомобили.
На новия Супърб явно са сложили същата система. Когато го карахме още при слагането на колана жената усети разлика. Първото което ни направи разлика е механизъма на закопчалката не е само пластмаса и да минава колана през нея, а е като ролков механизам. Предполагам това пак е заради ситемите за безопасност. Когато сложиш колана и усещаш как го предърпва електрически постепенно.
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”