Карах след нея,ама не ми я докараха пред нас

Тоз олигофрен дето дърпа и клати не ми се коментира. Само като му видиш прическата и ноздрите дето с фенерче може да влезеш вътре и спирам да говоря.Sawyer написа: 07.11.2024, 13:28:54
А и за отделни аспекти от екстериорния дизайн на Мерцедес има какво да се каже. Ето, снимката горе, например
В София GLC е доста често срещано (повечето са купета) и като се окаже някое пред мен в задръстването, винаги този елемент ми привлича вниманието. Излишно лъскаво и в комбинация с фалшивите накрайници отнема доста от “тежестта” на колата

Със сигурност се лигави и преувеличава нещата, цирк да става. Аз обаче съм съгласен, че новите интериори на Мерцедес са красиви на вид, но има какво да се желае като изпълнение. W 223, например, е разочароващ - поскръцват неща, потракват дори, виждат се криви шевове, странни фуги межу елементите. Материалите и изработката (за мен) са ниво надолу дори в сравнение с W 221. Като електроника новите коли са в друго измерение, обаче самото усещане вътре е за сериозна бутафория и въобще за нещо, направено да изглежда добре, да бъде ползвано няколко години и да бъде изхвърлено. Важи за новите продукти на всички производители, не само за Мерцедес
Не съм се замислял защо се появи тая тенденция в автомобилния дизайн. Като видя някое Audi S6 или SQ8 с фалшивите плитки накрайници, все се чудя как собствениците го преглъщат. И на октавията бяха фалшиви, но от много по-приемливия тип, не просто нелепа пластмаса. Ще бъде интересно да видим как ще решиш тоя "проблем"bega4kata написа: 07.11.2024, 15:38:17 Фалшивите накрайници също имат логично обяснение,но и на мен ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ. Нали трябва да имам с нещо да се занимавам след 3г
Една от многото дреболии, които много ми харесват в X4-ката - приятна екстраbega4kata написа: 07.11.2024, 21:51:01 Нещо което също е много готино за мен е че след поставяне на колана,леко електрически го обира по теб
На новия Супърб явно са сложили същата система. Когато го карахме още при слагането на колана жената усети разлика. Първото което ни направи разлика е механизъма на закопчалката не е само пластмаса и да минава колана през нея, а е като ролков механизам. Предполагам това пак е заради ситемите за безопасност. Когато сложиш колана и усещаш как го предърпва електрически постепенно.bega4kata написа: 07.11.2024, 21:51:01 Нещо което също е много готино за мен е че след поставяне на колана,леко електрически го обира по теб (без да е досадно - много нежно и прецизно) и след това е много комфортно че го няма постоянното притискане от пружинното обиране на колана както е при другите марки автомобили.