За мен Т-рок и Камик са съпоставими, но дават, че Т-рока е Карока в Шкода, а Камика е Т-кроса.mukot написа: 07.10.2024, 17:24:19 От малките СУВ най-добре се продават Т-рок на Фолксваген и Камик на Шкода.
Въпроси за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
eyanko
Въпроси за Карок
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
От трок и Карок,избора е труден, защото новия Т рок го подобриха. Меко табло,това онова по шумоизолацията, защото много зле беше. Карока определено го биеше от всякъде.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
maiden
Въпроси за Карок
Точно, при новите единствено Карок Спортлайн е по-добре от Т-Рок-а. При останалите модификации Т-Рок бие.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Въпроси за Карок
Имах възможността да направя пробно шофиране на Т-рок 1.5, беньин. Като пътно поведение, комфорт и обезшуменост ми се видя крачка напред, в сеавнение с Камик, от който имам преки впечатлрния и близо 50000км. За съжаление не съм карал Карок, освен че се возих при приятел, но с дизел, 4х4 2019г.. Видя ми се пъргав, с по-висока позиция и сравнително обезшумен. Предполагам фейст-лифтовия спорт-лайн е още по-добре, от към визия, комфорт и обезшуменост?
Благодаря на всички за мненията и споделеният опит! До 28.10 ще реша как да подходя.
Благодаря на всички за мненията и споделеният опит! До 28.10 ще реша как да подходя.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
maiden
Въпроси за Карок
В момента Карок 1.5ТСИ Спортлайн е 64 000лв, което е супер далавера.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
Сив спортлайн е красив определено.
Аз с такъв ще дойда на есенната среща
Аз с такъв ще дойда на есенната среща
GUNTER SERVICE

- VesCo
- Гараж: Skoda KAROQ, 2.0 TSI, DSG, 4x4, Sport Line Plus
Въпроси за Карок
Съгласен !
Опитах се да харесам нещо с цвят, като син металик ... ама-а-а ... не би.
Та и аз се спрях на 5Х5Х - графит сив металик.
-
ivboje
Въпроси за Карок
За да няма повече чуденки:nitro написа: 21.09.2024, 18:54:57 Колеги, днес забелязах нещо под индикатора за резервата на горивото. Изглежда, като шупла но там няма някакво защитно фолио. Някой има ли подобно нещо или представа какво може да е. Вижда се ясно на снимката под червената чертичка.
![]()

-
koleto_pz
- Гараж: Skoda Karoq SportLine Plus 2.0 TSI 4x4 DSG 2024
Въпроси за Карок
Здравейте, има ли вариант да се изведе за постоянно километража на колата (Колко км е изминала от производство) на виртуалния кокпит?
Също така забелязах, че понякога колата сама сменя изгледа и информация по средата на виртуалния кокпит. Най-често активира навигацията. Четох, че е бъг в софтуера. Някой друг забелязвал ли е подобно нещо ?
Също така забелязах, че понякога колата сама сменя изгледа и информация по средата на виртуалния кокпит. Най-често активира навигацията. Четох, че е бъг в софтуера. Някой друг забелязвал ли е подобно нещо ?
-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Въпроси за Карок
Би трябвало да си е там, възможно е да зависи от това кой екран си избрал да използваш. Няма ли го в долния край някъде?koleto_pz написа: 27.10.2024, 08:06:38 Здравейте, има ли вариант да се изведе за постоянно километража на колата (Колко км е изминала от производство) на виртуалния кокпит?
Има една отметка през настройките на фабричната навигация, която трябва да се махне и ще ти оставя винаги последния изглед (докато не пуснеш навигиране до някъде). Пуснеш ли навигиране, дори това да е през Waze/Maps или подобни - сменя на навигация щеш-не щеш. Не е бъг, много хора ги (ни) дразни, но това е положението. Ако тази отметка е махната, когато пуснеш навигация ще показва само стрелки с посоката на следващия завой, ако не е махната - показва пълния екран на навигиране. По-късно като седна в колата ще видя къде точно беше.koleto_pz написа: 27.10.2024, 08:06:38 Също така забелязах, че понякога колата сама сменя изгледа и информация по средата на виртуалния кокпит. Най-често активира навигацията. Четох, че е бъг в софтуера. Някой друг забелязвал ли е подобно нещо ?
-
koleto_pz
- Гараж: Skoda Karoq SportLine Plus 2.0 TSI 4x4 DSG 2024
Въпроси за Карок
Долу в ляво има Trip и километрите от него само. Спрямо изгледа долу в дясно, е иконата за ACC или празно място. Но никъде не виждам всичките километри на колата. В приложението само да се гледат е тъпо.
Ще пробвам това с навигацията и отметката след малко. Мерси !
Също забелязах, че при настройка за Speed warning да бъде само display, след гасене и палене се връща на Display and Sound. Малко е дразнещо.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Въпроси за Карок
koleto_pz, имате ли лостче за активиране на АСС?
Не знам как е при Карок, с Октавия 3 2017 без Виртуален кокпит съм, но при мен, ако АСС е активиран с лостчето, което е под това за мигачите и светлините, километрите на колата(общия километраж, от ден първи) не се показват, точно както Вие описвате.
Изключете АСС от лостчето и вижте дали на мястото на иконката за АСС няма да се появи 4 или 5 цифрено число.
Поздрави.
Не знам как е при Карок, с Октавия 3 2017 без Виртуален кокпит съм, но при мен, ако АСС е активиран с лостчето, което е под това за мигачите и светлините, километрите на колата(общия километраж, от ден първи) не се показват, точно както Вие описвате.
Изключете АСС от лостчето и вижте дали на мястото на иконката за АСС няма да се появи 4 или 5 цифрено число.
Поздрави.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Въпроси за Карок
ABBC3_OFFTOPIC
най-много 3 цифрено, че с 4 или 5 цифренo ще му стане лошо
Последно промяна от kolyo b8 на 27.10.2024, 11:47:27, променено общо 1 път.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Въпроси за Карок
ABBC3_OFFTOPIC
kolyo b8, изобщо не съм погледнала, че колата на колегата @koleto_pz е била съвсем доскоро с найлоните.
При мен на моята ми се блещи 117869 и аз по инерция....![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
При мен на моята ми се блещи 117869 и аз по инерция....
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Въпроси за Карок
При мен, общите километри се виждат, когато не се използва АСС(лостът е бутнат до крайно положение). Ако е включен или в междинен вариант(издърпано или средно положение на лоста), няма показания.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!