Шантава, но факт!smoke написа: 21.10.2024, 09:46:50n_ivanov написа: 16.10.2024, 10:59:19 След тези ситуации директно нарязах всесезонните, за да НЕ може друг да ги ползваШантава работаn_ivanov написа: 16.10.2024, 10:59:19 но с настъпването на есента и същите обстоятелства като с предните всесезнни гуми и факта, че при един лек снежец (1-2см.) в началото на ноември, боксувах и не можех да потегля, им играх ножа и на тях.
За 3 лета постоянно шофиране София-Бургас; София-Варна + епизоднични обиколки из цялата страна, не е имало момент в който да нямам сцепление на пътя, дори при 40+ градуса, август месец в Пловдивско! Когато дойде времето да ги сменям, пак бих купил зимни гуми за целогодишно ползване, пред това да купя всесезонни.
Луда защото? Обосновка?
Един месец ги държах в олх и всички подобни сайтове на 150лв. за четирите, после ги намалих на 120лв. и пак нищо. Дадох ги на вторични и взех 110лв! Та дали съм луд не знам, но взех парите на които щях да ги продам, та дори и 10лв. отгоре, понеже бях готов на пазарлък до 100лв.. Джанти нямам, пари има, та не мисля, че аз съм лудия!
Всеки с мнението и опита си! Аз споделям моя опит миналата зима 90% градско каране в Бургас.smoke написа: 21.10.2024, 09:46:50Аз съм ползвал един комплект зимни Dunlop SP Winter Sport 3D цели 6 или 7 сезона и НЕ споделям мнението, че Dunlop са боклук. Да, имаха по-твърда возия, бяха по-шумни и не държаха толкова добре като Michelin Pilot Alpin 2, но си бяха съвсем ОК.n_ivanov написа: 16.10.2024, 10:59:19 зимни Дънлоп. Дънлопа е пълен боклук и миналата зима в Бургас (където сняг не сме виждали от лето господне 93та) едвам съм спирал с тях.
Така е

![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)