Друго имах предвид Адаш
Просто не ми се обяснява
Друго имах предвид Адаш

Не е в това въпроса Вуйчо Ваньо, а че няма да има къде да я паркираш след работаigeorgiev82 написа: 01.10.2024, 16:32:42 За 30-40к еврА ще я боядисвам всяка година какъвто цвят искам

Ако можехме да го обясним, нямаше да караме Шкоди
Ти що миеш колата,като пак ще се изцапаbega4kata написа: 01.10.2024, 17:26:31 И за какво трябва да я боядисваш,като в близко бъдеще пак ще я очукат на улицата.
Ми....значи,не трябва да имаш кола
Факт.Живях в района над 20 години само,че в Стрелбище на Гоце Делчев до Южния парк.Редовно обикалях до пазара на Красно село и холандската пекарна и винаги пеша.Няма там къде да се паркира.Улиците са тесни,място за нови строежи скоро няма да има и затова цената си е съвсем нормална.Аз имах два незаконни гаражни клетки,та поне имаше къде да паркирам,пък и имахме обособен паркинг към блока.Миналата година ги демонтираха ама не ми дреме,вече от от девет години не живея там.Да се оправят наемателите.FaKeR написа: 01.10.2024, 17:57:42 Красно село е един истински ад притежаваш кола там, още от 90-те години насам. За тези години досега става все по-трудно и по-трудно да се паркира там. Та не е случайно, че цените са такива, особено в този район.
Аз също не вярвах
Според мен не трябва да се гледа само цента на квадратен метър. Едно от важните неща е, с една заплата, колко квадратни метра можеш да си купиш.bega4kata написа: 01.10.2024, 17:31:39 Преди година и половина платих жилището на 1980 евро квадрата,сега в момента е 3300.
Колко е инфлацията?