Използвам темата да попитам за размера на болтовете.
Ако в момента на моя Супърб3 Фл съм с 18" Пропус Аеро и мина на 17" Тритон, мога ли да използвам същите болтове от 18"ките ?
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Те се съхраняват на същата площ като втория комплект гуми

И аз така, като при смяната даже свалям подкалниците и почиствам - а там е ужас от боклуци и кал.
150 лв. на сезон. 300 лева на година.
За мен най-определящо в случая е колко време ще се прави това упражнение по 2 пъти в годината - т.е. колко години смяташ да караш автомобила. Без тази за мен най-важна информация - всички си чешем езиците.Marv_sko написа: 30.09.2024, 13:07:07 3) Излиза по-евтино - Някакви големи и условни сметки за да се види кое излиза със 150 лв по-евтино на година не ме интересуват особено.
3. За смяна с моите джанти ми взимат 25 лева и не гърбя. За двата ни автомобила разликата на година е колкото гражданската на единия.Marv_sko написа: 30.09.2024, 13:07:07 3) Излиза по-евтино - Някакви големи и условни сметки за да се види кое излиза със 150 лв по-евтино на година не ме интересуват особено.
4) Летните джанти се предпазват от надраскване и други козметични забележки от каране през зимата

Трябва да се добави и факторът, че тогава денят е по-къс, съответно по-често се кара на фарове и в намалена видимост поради валеж, мъгла, etc...Това повишава шансът дадена дупка да не бъде видяна на време и да бъде ударена.Цецо75 написа: 30.09.2024, 13:53:13 Ами незнам ти къде караш, ама там дето карам аз, февруари до април дупките са на порядък повече от лятото. При това говорим за качествени дупки - дълбоки, с остри ръбове и разпределени шахматно. Основно за градската среда и извънграда дву и третокласната пътна мрежа. Също и катеренето по планините, където ако случайно се чисти, се чисти и асфалта, буквалноПри мен традицията на спрасканите гуми и криви джанти е в мръсния сезон.