Камера за задно виждане - retrofit

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Камера за задно виждане - retrofit

Мнение от SimichOil »

Я стига - О2-ката няма камера - има парктроник - паркирам си без проблеми. Супърб-а обаче си има камера - и искам да ви кажа, че си е голям кеф. Можеш да паркираш - да се разминаваш с други коли точно на 1 см - Досега няколко пъти вече съм го правил - и си е голям кеф. Точно до 1 см се вижда всичко - и човек много по-лесно може да се ориентира колко място остава отзад. Аз съм смело ЗА тази екстра. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”