Четох аз....после пак четох, много четох ....коментарите.
Не знам какво Ви учудва?
Абсолютно нормално е Шкода като няма мотор над 4цил и 2,0 литра обем да се сравнява с такива.
@pavel31, Новата 5-ца с 2.0 дизел направо я съсипаха от критика.Освен всичко друго в сравнение с G30 премахнаха масажа на седалките, soft close на вратите, осакатиха озвучителните системи, даже вече няма сензор за keyless на задните врати....
G60 е брутален cost saving спрямо G30, а 5 метрова кола с 4 цилиндров дизел даже няма да коментирам....За М5, което е с 500кг нагоре от предшественика да не говорим.
Ходих да я гледам на живо - Супърба е в пъти по кола откъм визия.ДА не отварям какви мерцедеси обслужвам 2022 година с гумени волани вътре или Е-класи с километраж тип лада 80-ка.Така стана , че останах от три коли да съм с рейса и взех за 7 дена 118д Хъ драйв 200кс 8 степенен автомат 2022г.
М пакет и прочее.Вътре апокалипсис - няма пера, плат и всичко с ръчно регулиране по седалките, пластмаса и прочее, да не казвам колко е била нова като пари.
Освен това - уплътненията на вратите са с двoйно лепящо и след няколко мивки са долу - WTF............. цена за брой за мен е 129лв бройката,
@Kaloyan_vRS, знае за какво иде реч.
Освен това сглобяваме едно хм340 с
@tekamata, и там уплътнението е 250лв бройката .Толкова са пестили, че всички уплътнения са еднакъв размер за всички врати.
Основното поскъпване пак да кажа е заради пакета сигурност, който приеха и трябва да го има във всяка нова кола.
КАрах и се возих в колата на
@coverdale, ами с оглед цената на това БМВ М340 , НЯМА сила да ме накара да си купя Супърб с 2.0л мотор 265кс за 110+к пари.
Базовият модел на това грозилище е 128 000лв - БАЗОВИЯТ - 520д с 197кс
https://configure.bmw.bg/bg_BG/configur ... 08TF,S09QV
Мърковете почват от 135 500 в БГ и само АМГ пакет е 11 000+ лева.
Та Супърба си е ок и със забележките , които имам към сглобката на някои екземпляри.Идете или влезте и добавете екстри в БМВ/МЪРК на ниво ЛиК и ще получите финансов колапс и няма да има сила да ви накара да си купите такава бангия с 4цил миксер.
За мен Мърк/БМВ/Ауди - минимум 6цил
Двигателите - малолитражните+скоростите при Мерцедес са на РЕНО, това вече не е мерс , а шитня.
За продажбите не искам да коментирам , в ЕТ имат да издават в несвяст в Бургас.
istoyanov написа: 21.08.2024, 10:16:35
Ама не е премиум. И май не трябва и да бъде
Не че не трябва, а няма кой да им позволи, защото те и сега пръскат с продажби.
Нещо като недоразумението всички модификации на Октавия 4 да имат 4х4 - ТОП колата ВРС бензин да няма , защото иначе Голф Р и Разни еС-ки от ауди просто няма да има кой да ги купи.
igeorgiev82 написа: 21.08.2024, 10:55:31
би си взел някоя от 3-те ако има финансова възможност и едва ли би стъпил в Еуратек,независимо от писанията на журналята
Много ясно, особено ако е за на Бат Ники Бетонобъркаката
Stoyanov написа: 21.08.2024, 10:31:41
Харесват ми точките двигател/скоростна кутия. Супърб има 719, Ауди 710
Ми двигателите са 1:1 + този на Пасат, всичко опира как са настроили кутиите реално.