Естествено, че форума, при това хора, които познавам и знам, че имат вкус сходен с моя? Тяхната оценка ми е важна.
На някой като теб ли да се доверя? На живо не съм ти виждал очите, а на виртуално - че ние сме от различни планети
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Не знам дали си прочетел цялата статия и си се замислил в крайните резултати. Това с премиумите вече не е като едно мреме. То за Германците е ясно, че БМВ и Мерцедес са номер 1. Но нещата в световен мащаб вече са различни и има доста марки, който вече са на тяхното ниво.Цецо75 написа: 19.08.2024, 23:50:39 Стария Супърб можеше да мине за "евтин премиум", ама това новото, къде са го сложили до мерца, незнам.
Абе...фенове сме,то е ясно...ама чак пък толкоз....Архимандрит Дионисий написа: 20.08.2024, 11:03:12 Шкода са надградили през последните години. Реално в този клас където е Е класа е пета серия на БМВ и 6 серия на Ауди
Под премиуми визираш МБ, БМВ и Ауди ли?Us3rnam3d написа: 20.08.2024, 12:38:39 Това, което се случва е, че премиумите няма накъде повече да надграждат, а другите марки ги настигат бързо и за това се създава усещане, че няма разлика или е малка.
Разликата във возията на Е-клас на въздух и Супърб е от земята до небето. За шумоизолацията също е толкова голяма, че само дори няма смисъл да се коментира. Имал съм 5 Шкоди и единствено при Супърба все пак има наченки на шумоизолация.Архимандрит Дионисий написа: 20.08.2024, 11:03:12 Анализирайки данните от теста смея да твърдя, че Суперб не отстъпва много от Мерцедес Е класа.
Крайния резултат:
Като даже в точките за цена ми се струва доста ощетена шкода за това което предлага и почти 50% по скъпия Мерцедес.
Мойте изводи са, че за едни 50% отгоре получаваш едно въздушно окачване ( което разбирасе се няма как да се сръвнява със пружинното, от към комфорт ) и една идея по-добра шумоизолация ( за която ако бяха дали измерените данни щеше да е интересно да се види колко по-добра е. Да не се окаже, че разликата е неуловима от човешкото ухо.
Така, че за мен този тест е доста показателен колко много Шкода са надградили през последните години. Реално в този клас където е Е класа е пета серия на БМВ и 6 серия на Ауди.
Можеш ли да кажеш кои марки визираш?Архимандрит Дионисий написа: 20.08.2024, 11:03:12 Но нещата в световен мащаб вече са различни и има доста марки, който вече са на тяхното ниво.
Не те разбирам. Аз определено знам къде е позиционирана Шкода за парите си и това което предлага. Не споря и съм написал, че Е класата е по-добрия автомобил, но не е 50% по-добър от Шкода каквато е разликата в цената.
Разбира се, че има разлика, колко е голяма аз немога да кажа, но надали струва 26 000 евро отгоре.Impress_me написа: 20.08.2024, 13:43:44 Разликата във возията на Е-клас на въздух и Супърб е от земята до небето. За шумоизолацията също е толкова голяма, че само дори няма смисъл да се коментира. Имал съм 5 Шкоди и единствено при Супърба все пак има наченки на шумоизолация.
Ама все пак е забавно сравнението
Веднага на преден план ми излизат Лексус и Инфинити, има и една камара Китайски дето немога да им напиша имената, гледал съм ги на репортажи по Ауто мотор.marcas написа: 20.08.2024, 14:05:24 Можеш ли да кажеш кои марки визираш?
Това с точките малко ми се струва нерелевантно, защото не се вижда как се точкува?
Да де,ама да напишеш,че Супърб"настига" "5" "Е" и А6 е малко нелепо,щото никой,който може да си позволи и поддържа тези 3-те,няма да погледне Шкода,не само заради комплекса от марките.Просто като влезеш само в коя да е от 3-те и ти става ясно защо струват толкова.Архимандрит Дионисий написа: 20.08.2024, 14:41:15 Аз определено знам къде е позиционирана Шкода за парите си и това което предлага.