Ти така ли им казваш?
Примерно - вземи една трестчотка и натегни малко шайбата на коляновия вал?
Немърливост тук , бързина тук значи претупване навсякъде
Ти така ли им казваш?

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Тези новите емблеми от пакети със зрънчо ли се печелят ?
Да не забравиш да споделиш - аз не бях wow, честно казано.Архимандрит Дионисий написа: 13.08.2024, 22:54:03 Чакам и тестови да дойде да пробвам и новото DCC да видим дали е по-добре.
Този с коняк салонът беше добре, но аз бях с един колега, заклет БМВ-ист, добре познава моята Шкода. Не знам, може би защото е само за шоурума, но се чувстваше мега евтино вътре. Такава евтина имитация на лукс. Кожата в моят салон се усеща доста по-добре и двамата предположихме, че е заради еко нормите?
Премахнат е хрома навсякъде, но аз такава хуйня на флагман модел не съм виждАл, честно.То супер безлично.Изработката изобщо да не коментираме.
Абсолютно + това, че много суровини идват от Русия и единствения ефект от тези пакети санкции, които ме уморяват от смях, макар, че скоро ще ревем е в наша европейска вреда.

Нормално - новите еврогейски изисквания за безопасност са си скъпи и задължителни за вграждане и оттам +15к

На тебе форума ли ти е критерия за това, дали има или няма продажби и дали автомобила е добър или не? хахахаЦецо75 написа: 14.08.2024, 09:51:17 Незнам какво му харесвате на новия дизаин, за мен е в посока обезличаване.
3тата генерация има уникален отличаващ се дизаин. Красив (за времето си).
Новият е просто различен от стария. Но за красив, аз не намирам нещо отличаващо се красиво.
Качеството на материалите и сглобките, ако днес купувах нова кола, това нямаше да е със сигурност. Това си е подигравка с клиента.
Не е до еко норми! Всички са под същите норми, но такава евтина китайщина няма при никой друг - нито при френските, нито при корейските, нито при японските! Това да ти хлопат врътките в ръцете, пластмасата да е толкова потресаващо евтина, платове, кожи, голямо падение. Това е ниво на качество за ситиго или фабия, ама за Супърб??? Оправданието с еко норми е смешно, как другите могат, а тия не?
Абсолютно аналогична е и ситуацията с Кодиака, нали ги сравнявахме на живо на събора...
Тук някакви хора се опитваха да ни убедят, колко прецакали са се тия дето са купили стария модел. Пък гледам нито един нов Супърб, нито Кодиак май няма във форума.