Колата вече при мен трети ден. Трябваше миналия петък ( 09.08.2024 ) да я взема, но термостата се забави с един ден. Петъка смениха всичко и тъй като трябвало да се пуснат тестове за електрониката остави "изписването" за този понеделник ( 12.08.2024 ).
Сменената част по колата:

Още като пристигна в Еуратек Пловдив моя човек ми изпрати снимка да видя за какво става въпрос. Преди година и половина бях сменял термостат на Фабията, на размери нямат нищо общо
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
. На който и да му покажа всеки си мисли,че са сменили водната помпа.
Относно проблема, точно каквото се случи и при мен:
И сервиза в Одрин бяха написали същия код: N493.
Засега колата си е същата като преди, не усещам някаква тазлика честно казано, но не съм я пробвал на дълъг път да видим какво ще покаже. Другата седмица ми се очертава едно пътуване към морето. Там ще си проличи предполагам дали всичко е ок.
Тези дни наблюдавам антифриза да видя дали система е добре обезвъздушена, но няма драма. И не знам дали аз си внушавам, но имам чувството,че колата в момента харчи една идея по-малко отколкото преди смяната, дори в градски условия. Миналия ден докато карах към Кауфландера и обратно в градски условия не бях виждал да гори 9/100 за 7-8км разстояние.