Въпроси за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Въпроси за Карок
@Koleff,
Ако парите не са проблем, вземай спортлайн-а.
Визията на колата е много по-добра с черните елементи и 18-ките джанти.
16" на тази кола стоят направо грозно.
Както и @Цецо75, каза, зависи и основно къде ще я караш.
Но предполагам, че щом си се спрял на 1.5 и предно предаване, няма да обикаляш често офроуд, да теглиш каравани т.н.
А и Canton-a не е за изпускане, ако си любител на музиката.
На моята Октавия не усещам влошаване на возията с 18-ките спрямо 17-ките.
Ако парите не са проблем, вземай спортлайн-а.
Визията на колата е много по-добра с черните елементи и 18-ките джанти.
16" на тази кола стоят направо грозно.
Както и @Цецо75, каза, зависи и основно къде ще я караш.
Но предполагам, че щом си се спрял на 1.5 и предно предаване, няма да обикаляш често офроуд, да теглиш каравани т.н.
А и Canton-a не е за изпускане, ако си любител на музиката.
На моята Октавия не усещам влошаване на возията с 18-ките спрямо 17-ките.
-
shaks
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 Petrol, 7DSG
Въпроси за Карок
къде ги хубавите пътища у нас
Колкото за колегата който смята визията над всичко, защо купуваш Шкода? Колата е кубче със скучен интериор.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Въпроси за Карок
Мен пък точно това ми хареса в Карока. Не ми допада новата визия на много коли с ръбести форми и "дръпнати" очи за фарове а в интериора на дежурния "телевизор" върху таблото.
Въпрос на вкус.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Въпроси за Карок
Ако мен цитираш, препоръчвам първо внимателно да се чете. Не съм казал, че визията е над всичко, а че И тя има значение.shaks написа: 05.07.2024, 19:32:52 Колкото за колегата който смята визията над всичко, защо купуваш Шкода? Колата е кубче със скучен интериор.![]()
Купувам Шкода, защото не мога да си позволя Ауди Q7, примерно, но не значи, че колата не трябва да ми харесва.
-
Koleff
- Гараж: Mrcedes W204, C180 GDI, 7G
KAROQ 1.5 TSI DSG Sport Line Plus
Въпроси за Карок
Благодаря за мненията. За мен са много полезни
В крайна сметка мисля да поръчам Sportline plus. Като допълнителна опция пакет DCC. На тая цена 1500 лева отгоре за DCC няма да се усетят. В интерес на истината обичам да ходя за риба по диви места и със сегашната кола Нисан Кашкай+2, 2010 г. който е 4х4 се е налагало да карам по черни пътища. Не съм толкова богат обаче, че да си позволя да вкарам кола за 70 бона в драките и калта… поне на първо време. Та покрай Кашкая са всичките ми притеснения за возията с 18-ки джанти. Надявам се DCC пакета да реши този проблем при Карока. Какво мислите за цвят бял металик. Черните елементи от спорт пакета ще изпъкнат най силно при него според мен.
В крайна сметка мисля да поръчам Sportline plus. Като допълнителна опция пакет DCC. На тая цена 1500 лева отгоре за DCC няма да се усетят. В интерес на истината обичам да ходя за риба по диви места и със сегашната кола Нисан Кашкай+2, 2010 г. който е 4х4 се е налагало да карам по черни пътища. Не съм толкова богат обаче, че да си позволя да вкарам кола за 70 бона в драките и калта… поне на първо време. Та покрай Кашкая са всичките ми притеснения за возията с 18-ки джанти. Надявам се DCC пакета да реши този проблем при Карока. Какво мислите за цвят бял металик. Черните елементи от спорт пакета ще изпъкнат най силно при него според мен.
-
nitro
Въпроси за Карок
Имах допреди два дни Нисан Кашкай + 2, 2.0 dci, 4x4, 2011 г. и беше с 18" джанти, но трябвашеда го продам. Возията му не беше лоша, може би защото гумите бяха Мишлен. Сега съм с Карок със 17" джанти и дори и без DCC вози супер, така че ако ти се дават още пари за тази екстра, решението си е твое. Само за сведение провери цената на един амортисьор на DCC и може и да размислиш.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Въпроси за Карок
Koleff написа: 06.07.2024, 15:45:26 В крайна сметка мисля да поръчам Sportline plus. Като допълнителна опция пакет DCC.
Това ще е отличен избор.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Въпроси за Карок
За цвета - всеки харесва различно, но за Карок - спортлайн стомана сив би се връзвал перфектно, поне според мен!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
Koleff
Въпроси за Карок
Не мога да не си призная, че също съм мислил и в тази насока. Може ли ако знаеш да подскажеш тук, за да не се ровя в материя от която не разбирам.nitro написа: 06.07.2024, 15:52:11 Само за сведение провери цената на един амортисьор на DCC и може и да размислиш.
-
nitro
Въпроси за Карок
Някой беше писал наскоро за Октавия или Суперб, не си спомням точно за нещо от рода на 1500 лв, предполагам за комплект, а и смяната им ще е поне още толкова.
Все пак не твърдя, че е точно така. Може би някой с по точна информация ще каже.
Все пак не твърдя, че е точно така. Може би някой с по точна информация ще каже.
-
Koleff
Въпроси за Карок
Простете ми поредния лаишки въпрос, но за пръв път ще купувам чисто нова кола. Нали всички нови Шкоди имат 5 години гаранция или 100 000 км. Ако има проблем с окачването и в частност с тия скъпи амортисьори, поемат ли се от гаранцията?
-
nitro
Въпроси за Карок
Хубав въпрос! Ако системата, като такава не работи може би да, но ако се скапа накрайник или амортисьор може да кажат, че си скочил в някоя дупка и вината си е твоя. Не знам отговора, но сигурно някой е имал подобни проблеми.Koleff написа: 06.07.2024, 19:09:06 Ако има проблем с окачването и в частност с тия скъпи амортисьори, поемат ли се от гаранцията?
-
silent
Въпроси за Карок
С окачването особено ако е на повече километри е и тако и вако. Не разчитай особено на гаранцията.
-
Apollo
Въпроси за Карок
Някой с отзиви за седалките на Sportline+. За съжеление в салона няма наличен автомобил с това ниво на оборудване и се притеснявам да не са много твърди.
Другата седмица ще поръчвам и сym в дилема - edition или sportline+
Струва ли си музиката - "Canton" - чета противоричиви мнения.
Другата седмица ще поръчвам и сym в дилема - edition или sportline+
Струва ли си музиката - "Canton" - чета противоричиви мнения.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Въпроси за Карок
Да, но ако не се ползват като такси. Първите две години е международна гаранция от производителя, а останалите 3 години е от ЕТ /официалният вносител за България/. Срещу допълнително заплащане гаранцията може да се увеличи до 150 000 км. пробег, но годините си остават 5.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656