Не знам дали съм много на място с тази тема, но от около 1000 км ми се появи тропане от дясно (като на окачване, биалетки, тропащи амортисъори и т.н). Тропането идва точно под пасажерската врата, интересно е, че се чува, когато карам 05-40км в час и най-вече когато преминавам през легнал полицай. Когато има неравности по пътя, проблем изглежда няма (мноооого слабо, даже почти не го чувам, бих казал). Мислех първоначално, че нещо ми дрънка в жабката, вратата и тн, но всичко махнах и тропането си го има! Важно, може би, да отбележя, че колата е на 8000км.. Кара се само от мен и смея да твърдя, че я карам много внимателно, само по главни булеварди без дупки и т.н.
П.С изключваме шум от накладки
изключваме шум от нещица във жабка и врата
изключваме шум и от ДСГ–то, че там си тропа от както съм я взел - четох много за това и се оказва, че всичките ДСГ–та, бензин най-вече си тропкат на паваж
при разклащане на колата, не се чува никакъв шум. трябва да се мине през легнал полицай и то от тези резките, за да се чува хубаво шумът
Записал съм час за 29-ти в Дружба, та да си я видят, но все пак има доста време до тогава и ако се окаже някоя тъпотия като онези октавии, дето имаха проблем с тампоните на багажника