- На няколко места бяха писали, че уж като си натиснал спирачката, на D, колата би трябвало да разлепи съединителите и да паднат оборотите на 800. При мене падат само на 800 ако включа на P или N, на D или S винаги държи 1000 оборота, когато съм спрял. С аутохолд или без - едно и също. Когато пусна спирачката без аутохолд, колата веднага тръгва и си държи 1000 оборота без да ги увеличава. Също усещам леко вибриране, докато е на спирачка в D, докато на N и P това изчезва и си падат оборотите на 800. Сега, преди да ми кажете - "абе карайте ги тия коли, какво го мислите" - Не го мисля, кой знае колко, карам си и се кефя. Задавам този въпрос от любопитство и също защото други колеги бяха казали, че при натисната спирачка на D оборотите си падат на 800 защото разлепяла съединителите
- Нещо друго интересно, колата е вече на 700+ км и до сега нито един път не съм видял да влиза в coasting на D. Даже днес спусках малко планинско без газ и си реди предавките надолу, като усети, че се засилва сама. За това пък от други колеги прочетох, че постоянно на D колата се стреми да coast-ва при отпускане на газта за пестене на гориво. Пак ми е любопитно - какво пък ще да е различно при моята кола? Да не е свързано нещо с разработването, знам ли и аз?
- Знаете ли дали е възможно колата да чете телефонните ми контакти от Андроид Аутото и да ми показва кой ме търси на таблото? В момента изписва само номера. Като отида на контакти от централната конзола и всичко е празно. Имаше някакъв импорт на контакти от настройките, цъках го - нищо не стана. Моля за помощ
Иначе днес "сефтосах" боята, докато обръщах на една улица (явно още имам да свиквам с височината на автомобила) засурках джуката на едно възвишение за влизане в гараж. Между другото, като обратна връзка, колата си е със супер височина за голям процент от нуждите ми, но още свиквам, че не мога да катеря всичко, докато маневрирам, както със Субаруто. Иначе поне изжулената боя е точно отдолу на ръба и не се вижда ако не се навираш отдолу, та майната му. Да сме живи и здрави