Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Турихме гудиъра, засега е рано за мнения, но са тихички, а на пипане са гумени за разлика от повечето много евтини гуми.
Качих и малко скапани снимки да има
И аз заложих отново на Гудиър, но то при мен няма много варианти заради рънфлата, МОЕ и тегловния индекс. И за съжаление Асиметрик 6 не се предлага, а само ЕфишънтГрип.
lybrator написа: 04.04.2024, 15:55:29
чисто нови джанти Borbet BY 18ки черен мат
Много хубава джанта. Сподели по-нататък как и понасят нашите прекрасни пътища и има ли някаква промяна в пътно поведение и комфорт. Ама след 10000 км примерно.
oggie написа: 05.04.2024, 09:04:11
Много хубава джанта. Сподели по-нататък как и понасят нашите прекрасни пътища и има ли някаква промяна в пътно поведение и комфорт. Ама след 10000 км примерно.
Ами аз мога да споделя след време ама не очаквам никаква промяна. Колата преди 5 месеца дойде с 18ки Борбет 8j ET48, а в момента минавам пак на 18ки Борбет 8j ET44, така че практически промяна няма.
Здравейте, за идващият ми Kodiaq съм се замислил да сложа или goodyear vector allseason gen-3 или Kleber Quadraxer 3. Разбирам, че са от различен клас, но Kleber-ът е по-тих според тестовете. Ако някой има лични вчепетления, моля да сподели
И аз се мисля за тези + mischelin cross climate 2. От тази година обаче Pirelli, Bridgestone и Continental имат нови все сезонни модели които се представят доста добре по тестовете за сега.
mikitomk написа: 07.04.2024, 16:39:26
mischelin cross climate 2. От тази година обаче Pirelli, Bridgestone и Continental
и аз го гледах тоз тест. в него (теста) goodyear ги няма. на мишлен гумата е вече на години, bridgestone са за "мек климат", а там, където карам, става и сняг, така че по-добре да не рискувам. нямам вчепетления от continental, но 4-5 години карах с pirelli зимни/летни и съм изключително доволен. може да се замисля и за pirelli - основният им недостатък бил, че се износвали по-бързо, което май ще го преживея.