Адаптации и трикове за Октавия МК3 чрез VCDS.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
нова клапе и нов капак
има и о пръстени,но не са оем
и най вече,не е трябвало да я купуваш
има и о пръстени,но не са оем
и най вече,не е трябвало да я купуваш
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Rumen_d7
Капака или само гарнитурите много ли са проблемни тия коли. И можеш ли да ми кажеш какви са тия и o пръстени
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
около дюзите
GUNTER SERVICE

- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
днес се запознахме със @Simov и той бе така любезен да носи със себе си лаптоп и кабел, та успешно активирахме virtual surround-a на каляската. при тест на място (Sade) не бях очарован, но след като се разделихме си пуснах Nickleback и всичко си дойде на мястото - звукът наистина се подобри доста. още веднъж благодаря и светли празници, Тони ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
За мен беше удоволствие, Жоро! Добре, че беше форумът да четем какво не правим както трябва, че каквито сме хакери...
А и бях материално стимулиран. 

-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Би ли описал по-подробно това подобрение, защото и аз не съм доволен от моето Болеро.
Имам чувството, че едно време радиоточките "Тонмайстор" свиреха не по-лошо.
-
mykacu
- Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)
По-"жив" и с повече "дълбочина" става звука.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
шегуваш се, предполагамbaijoro написа: 22.12.2023, 09:56:45 Имам чувството, че едно време радиоточките "Тонмайстор" свиреха не по-лошо
подчертават се басите по-добре, най-общо казано. но, както вече написах, зависи и каква музика слушаш. най-добре се хваща разликата при активиран и деактивиран съраунд.
- Devilwish
- Гараж: SEAT LEON FR 1P 2.0 TFSI STAGE 2
SKODA OCTAVIA III 2.0 TDI DSG
Здравейте, днес се опитахме да активираме виртуалния суббуфер, обаче не се получи. Когато изберем internal individual, направо изчезва звука, не може и да се включи, въпреки опитите за ресет. Може би този тип навигация не поддържа тези опции..

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Columbus mib1 не става
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
choki4a
- Гараж: Octavia 3 vRS 2.0 TSI 230 2016
Здравейте банда, нов съм в тази тема, но да си призная ми е доста интересно като виждам какво може да се направи с тези кодирания на колите ни.
Бих искал да попитам няколко неща;
1. Някой правил ли е кодиране за затваряне на багажника от копчето в купето и копчето на дистанционното ?
2. Някой кодирал ли е затваряне на прозорци и стъклен таван при дъжд ? (чета че имало голямо значение какъв е сензора за светлина и дъжд на колата)
3. Някой кодирал ли е Offroad information в Медията ? (Успявам да намеря видеа само за Facelift моделите чудно ми е дали и на предишните става)
4. Някой кодирал ли е Информация за оставащи литри до максимален обем на резервоара ?
5. Някой кодирал ли е показване на степента на вентилация когато климатроника е на Auto ?
Ако някой има информация за тези адаптации и дали работят бих се радвал да сподели мнение. Благодаря
Бих искал да попитам няколко неща;
1. Някой правил ли е кодиране за затваряне на багажника от копчето в купето и копчето на дистанционното ?
2. Някой кодирал ли е затваряне на прозорци и стъклен таван при дъжд ? (чета че имало голямо значение какъв е сензора за светлина и дъжд на колата)
3. Някой кодирал ли е Offroad information в Медията ? (Успявам да намеря видеа само за Facelift моделите чудно ми е дали и на предишните става)
4. Някой кодирал ли е Информация за оставащи литри до максимален обем на резервоара ?
5. Някой кодирал ли е показване на степента на вентилация когато климатроника е на Auto ?
Ако някой има информация за тези адаптации и дали работят бих се радвал да сподели мнение. Благодаря
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Тези двете аз съм ги активирал, колата ми е 3ка преди фейслифта. Има информация тук във форума мисля, ако не, в бри Шкода форума има стъпките.choki4a написа: 01.02.2024, 11:58:11 4. Някой кодирал ли е Информация за оставащи литри до максимален обем на резервоара ?
-
choki4a
- Гараж: Octavia 3 vRS 2.0 TSI 230 2016
Здравейте последните няколко дни си играя да пусна звук при заключване на колата, но без успех. Успях да извадя в мултимедията опцията, през VCDS всичко е пуснато, но уви не иска да каже и гък когато се заключва и отключва. Съумях да пусна алармата, която да свири с клаксона, но това със заключването и отключването не издава никакъв звук. Някой някакви идей ?
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Пуснах опцията AC adjustments for hot countries или нещо такова беше, климатика работи вече много по- адекватно, охлажда по- бързо и поддържа температурата по- добре.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Забелязал ли си къде е била отметката за състоянието на вентилатора (Бутон MENUна климатроника) преди да активираш тази опция.
Стандартно силата на вентилатора е на положение "Леко". Сега би трябвало да е на "Силно"

Стандартно силата на вентилатора е на положение "Леко". Сега би трябвало да е на "Силно"