Бързам да споделя впечатления от новия модел. Няма да са много, понеже буквално бях 3 минути вътре, но побързах да щракна няколко снимки. Някои от тях са с широкоъгълната камера за да се хваща нещо поне, затова може да са леко изкривени.

Само разбрах, че това е най-базовото ниво. Музиката честно казано беше доста добра за не-Кантон. Даже си дадох сметка, че в тоя модел аз лично нямам нужда от него. Интериора е хубав, доста различен се усеща. Не знам дали защото моята е светла, а тази не е, тази ми се стори доста по схлупена вътре. Не ми беше тясно, но някак и това табло сякаш по стърчи напред и нямах усещане за простор. Не е критика това, просто съпоставям директно двата модела.
Дигиталното табло въобще не ме дразнеше на живо, от шофьорската позиция без това се вижда само дисплея през волана.
Тези врътките в средата 3-те са яки, но страничните не видях да могат да се персонализират. За краткото време, в което ги пипах, видях че може да се избира само градуси на климатик или настройки за подгряване на седалката. Средната врътка вече имаше персонализиране и ми хареса, че може да се нагласи и шорткът за увеличаване/намаляване на звука. Така пасажера също може да контролира силата на звука, защото от другаде няма как.