Кво се хилиш само. Изкажи мнение.VALDO написа:Оптимисти!
Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Язе боцам само ШЕЛ. На фабията само нитро дизел, сега само нитро рейсинг 100.
Нямам от другите вериги впечатления.
Нямам от другите вериги впечатления.

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Язе нищо не разбирам!
Може само да ви ги снимам,да видите от дека си пълнят цистерните, пък после нека ви казват че е внос!
Може само да ви ги снимам,да видите от дека си пълнят цистерните, пък после нека ви казват че е внос!
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Давай да се образоваме. Инфото е полезно.
Но аз се чудя дали отделните не са на самостоятелно решения дали ще заредят от най-близката рафинерия. Пример Бургас Шел ще зареди от Лукойл и ще сложи добавка, но примерно Ромпетрол Русе ще зареди ли от Румъния или от Бургас?
Накрая все тая, но така и така почнахме да говорим.
Но аз се чудя дали отделните не са на самостоятелно решения дали ще заредят от най-близката рафинерия. Пример Бургас Шел ще зареди от Лукойл и ще сложи добавка, но примерно Ромпетрол Русе ще зареди ли от Румъния или от Бургас?
Накрая все тая, но така и така почнахме да говорим.
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Никой не образовам аз! Както казах нищо не разбирам!
Едно време всички караха печки, тунинговаха ги и ме анатемосваха за TSI. Сега кво стана?!Всички, дето много плямпаха минаха на TSI !
Едно време всички караха печки, тунинговаха ги и ме анатемосваха за TSI. Сега кво стана?!Всички, дето много плямпаха минаха на TSI !
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Ц....не всички ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
-
Sec8200
чакай сега, аз съм от новите
![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
На теб ще ти кажа, кат дойдеш да ми донесеш пишкира!
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Sec8200
а то ей го на... Идва Нова Година. Ще звънна, ако се нацелим.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Честно казано, не съм привърженик на подобни неподплатени изказвания, които на всичкото отгоре слагат всички и всичко под общ знаменател! Пък ти заснеми и поствай! Ще е повод за дискусия, но пак няма да имаш доказателства какво гориво има в цистерната. Без доказателства, са голи приказки. Аз попитах моя приятел и той ми сподели, че всички вериги ползват гориво от различни доставчици, включително Лукойл! Шел не прави изключение. От тук насетне вече може и да не снимаш, обезсмисля се. Има едно "но", а именно, че nitro/racing винаги е било внос и не е от Лукойл. Е, не си длъжен да му вярваш, разбира се! Аз съм склонен, ако трябва да бъда честен.VALDO написа:Може само да ви ги снимам,да видите от дека си пълнят цистерните, пък после нека ви казват че е внос!
goAPR
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Лукойл от кой зарежда бре?От Shell ли? А те пък директно от султана на Бруней!
Попитай приятеля си от КЪДЕ е прехваленото им нитро-митро-аеро спейс-междуконтинентално гориво!Просто ми е интересно! Щото именно от него като заредих чисто нова моторетка и спря да върви и гаснеше до безобразие!
OMV и на тяхното 100октаново в сертификата му не пише Нефтохим, ама не пише и кой е производителя!
Много пъти съм казвал,че горивата в Нефтохим не са лоши, просто докато стигнат до вашия резервоар и са минали през няколко кръщения! Най-лесно става с дизела! Една от причините да не карам автомобил на такова гориво!
Попитай приятеля си от КЪДЕ е прехваленото им нитро-митро-аеро спейс-междуконтинентално гориво!Просто ми е интересно! Щото именно от него като заредих чисто нова моторетка и спря да върви и гаснеше до безобразие!
OMV и на тяхното 100октаново в сертификата му не пише Нефтохим, ама не пише и кой е производителя!
Много пъти съм казвал,че горивата в Нефтохим не са лоши, просто докато стигнат до вашия резервоар и са минали през няколко кръщения! Най-лесно става с дизела! Една от причините да не карам автомобил на такова гориво!
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Пичове,не се занимавайте с глупости.Всичкото гориво е от Лукойл-Бургас.
Поне за Шел и ОМВ-гарантирам.Информацията ми е от първа ръка,лично от най-високото ниво в мениджмънта на двете компании.
Друг е въпросът какво се случва на горивото при пристигането на бензиностанцията?
Поне за Шел и ОМВ-гарантирам.Информацията ми е от първа ръка,лично от най-високото ниво в мениджмънта на двете компании.
Друг е въпросът какво се случва на горивото при пристигането на бензиностанцията?
Последно промяна от coverdale на 07.12.2016, 20:05:08, променено общо 1 път.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Нитрото е от източник на лунатаVALDO написа:Лукойл от кой зарежда бре?От Shell ли? А те пък директно от султана на Бруней!
goAPR
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)