Въпроси за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Въпроси за Карок
FaKeR, най-добре в MySkoda приложението. Ако за колата е хардуено възможно, ще е налично за поръчка там. Има си тестови период месец, без да се купува.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Въпроси за Карок
Ще го разцъкам, трябва да видя в коя "секция" евентуално биха могли да се купуват екстри. Ползвам MySkoda Essentials ако има някакво значение.
Благодаря!
ПС : Влезнах си в акаунта през лаптопа и освен опцията поръчване на Connect друго не ми излиза в секция магазин.
Благодаря!
ПС : Влезнах си в акаунта през лаптопа и освен опцията поръчване на Connect друго не ми излиза в секция магазин.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Въпроси за Карок
...и за нет да ти пуснат срещу "скромно" заплащане за избор на няколко планаFaKeR написа: 26.02.2024, 14:49:23 освен опцията поръчване на Connect друго не ми излиза в секция магазин
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- atanashh
Въпроси за Карок
При мен на телефона е на последния таб "Още", оттам "Преглед на Услугите" , после "Функии със заявка" и чак там.
Ето и снимка, бях си пуснал разпознаването на знаците и навигацията за месец:

Ето и снимка, бях си пуснал разпознаването на знаците и навигацията за месец:

- FaKeR
Въпроси за Карок
@atanashh Трябва ли акаунта да е потвърден от Шкода, за да се появят тези услуги? Моят все още не, та не ми работи и отключване/заключване на колата през app-a. Също така каква е цената на тази екстра при теб и на каква база - годишна вероятно?
ПС : Това My Skoda Essentials ли е или някое от другите приложения (то май беше още едно)?
ПС : Това My Skoda Essentials ли е или някое от другите приложения (то май беше още едно)?
- atanashh
Въпроси за Карок
Потвърждението е само за заключването, и моят не в потвърден от тях. MySkoda се води приложението, което позвам. Цената беше малка и еднократна за знаците, но си имаше безплатен месец за проба.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
- atanashh
Въпроси за Карок
Може би е от приложението, не знам защо са им толкова варианта на Шкода 
- FaKeR
Въпроси за Карок
Наистина има разлика в приложенията, сега си качих My Skoda, което изглежда много по-функционално. В графа Paid Services ми излиза само CareConnect (но поне я има графата вече). За съжаление не се споменава нищо за знаците, жалко.
Но пък имам много по-яко приложение![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Но пък имам много по-яко приложение
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Въпроси за Карок
Според мен е от медия-та на колата. Тези неща можеше досега да си ги пазаруваш за О4, сега сигурно ще може и за супърб, и за кодиак.
- MartinVT
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG
Въпроси за Карок
При мен и на двете приложения липсва тази опция, както колегата е показал за октавията. Мисля, че зависи от ВИН номера на колата и на база на това се предлагат различни услуги. В случая, за моя ВИН номер явно няма тази опция, което е странно, предвид това че имам АСС и камерата е пригодена за тази функция. Като цяло, все повече си мисля, че Шкода имат крещяща нужда от софтуерен продъкт мениджър, защото имат много дребни неща, които им куцат зверски, а не са толкова сложни. Вече, защо има две приложения, които са почти идентични, е съвсем отделна тема 
- atanashh
Въпроси за Карок
Всичко зависи от ВИН-а и от там, кое може софтуерно, кое не... Специално за разпознаването на знаци изобщо не се кахърете, нищо не сте изгубили 
- FaKeR
Въпроси за Карок
Сега като разцъквам MySkoda - еми доста по-изпипано е чисто визуално, отделно предлага и много повече неща като информация. И за мен е необяснимо защо бягат от едни лесни пари - ако хардуерно нещо може да се подкара защо да не ти вземат паричките... и то само с кликане на бутон от страна на потребителя.
-
ShaMana
Въпроси за Карок
Понякога колата изпуска знаци или чете грешни. Понякога обаче Waze дава грешно в някаква променена улица. Веднъж ми пишеше 90 в зона 60. Няма угодия като цяло. Повече от един източник е хубаво, пък най-добре да внимаваме повече на пътя.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Въпроси за Карок
Правилно.ShaMana написа: 27.02.2024, 22:08:43 Понякога колата изпуска знаци или чете грешни. Понякога обаче Waze дава грешно в някаква променена улица. Веднъж ми пишеше 90 в зона 60. Няма угодия като цяло. Повече от един източник е хубаво, пък най-добре да внимаваме повече на пътя.
Понякога е малко иронично, но май изпускаме човешкия фактор. Демек да си гледаме пътя и знаците.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.