Понеже съм мързел и не ми се прави нова тема мисля да се присламча към твоята, а и ползвам Октавия 4 от почти две години та ето на сходно времеизползване и сходно мнение
Автомобила е Octavia Edition 4 2.0 TSI 140 kW 7DSG 4x4
Болежките които съм имал са изключително малко, та даже няма да ги докарам до 5.
1. Асистента Лаура, който изобщо не ползвам. Само веднъж се опитах да го накарам да пусне топло в краката, оказа се че на български не може да се командва климатроника, та до там с общуването ни/може би ако прекарам да си говорим на английски, но все още не ми потрябвало до толкова/. Ако някой го ползва за нещо смислено бих се радвал да сподели
2. Спирачките се разскърцаха, когато беше на 1 година автомобила, но ги чувам само при по-леко натиснат педал, при ниски скорости, та не ми пречи. Предполагам, че при смяна на накладките ще изчезне тази драма.
3. Липсва активно охлаждане към безжичното зареждане на телефона. По принцип е супер екстра, просто телефона ми прегрява на дълъг път, когато пуска навигация и музика и се зарежда безжично. Може би не са го домислили в Октавия 4, защото доколкото видях в Супърб 4 ще има охаждане точно на това място.
4. Летните гуми с които дойде, са по шумни от зимните, които аз купих, което беше шок за мен, но хич не ми се сменят гуми на 2 сезона само за това. Това не е толкова към самия автомобил, но все пак е част от нещата които получаваш към покупката
От нещата които ти си описал:
1. Инфотеймънта го разцъквам сравнително малко, та не ме бърка, че е бавен. В началото като взех автомобила се рестартираше по-често, сега като че ли позатихна. През цялото време досега е спирал тотално 2 пъти, пак в самото начало, и трябваше да изгася автомобила и да запаля на ново, за да се оправи.
2. и 3. Не използвам тези асистенти, обичам аз да карам, а не колата да ме вози, та не мога да се изкажа. Мисля, че не съм и поръчвал допълни екстри в тази посока.
4. Свикнал съм както със старт стоп така и с lane assist-а, харесва ми, че има опция от волана лесно и бързо да се изключи lane-a защото при някои пътища е наложащо
5. Минимален дефект в уплътнението на задна лява врата, което забелязах доста след като взех автомобила.
Плюсовете на автомобила освен тези, които си описал бих добавил:
1. Нямам DCC, но може би заради 4x4 или просто О4 е по-добре от О3, но возията е значително по-мека. Преди това карах О3/1.4 TSI/
2. Понеже нахраних безжичната зареждачка за телефон, та и малко да я похваля. Наистина подобрява обхвата на телефона, случвало ми се е на места където телефона ми показва, че е почти без обхват и не може да зареди нещо, да го сложа на мястото му и веднага да захапе.
3. Удобство. Знам, че и ти си го написал, но и аз искам да го добавя. Не случайно след О3 взех О4, уникален автомобил. Има изключително голям багажник и едновременно с това има достатъчно място и вътре в него, в същото време като се озова в центъра на софия не ми е никаква драма да намеря място. Като сложим и всички екстри като щори и 220V, спокойно можеш дори да си работиш на задната седалка в летен ден, ако се налага, което когато си на палатки понякога е полезно.
Единственото за което не мога да се присъединя е разхода, но просто двигателя е различен и не съм и очаквал да е икономичен. Градско под 10 не стъпва, извънградско държи между 5.5 и 7-8, според зависи от самото шофиране и дали е магистрално или не.