Kodiaq 2021 FL впечатления.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- digitalpr
- Гараж: Kodiaq II, 2.0TSI, 204hp.
Каква е разликата между стандартната аудио система и Кантон?
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Именно. Не знам защо го няма. Поръчват го през чешкия каталог или не знам и аз откъде.
Но в конфигурира го няма. Подгряване на предния прозорец не пише, че има. Мисля, че не влиза в пакета.
Но в конфигурира го няма. Подгряване на предния прозорец не пише, че има. Мисля, че не влиза в пакета.
-
style34
Кантон е с уж по-добри говорители и отделен субуфер. Не е нещо уау, но пък много по-добре от стандартното озвучение.
Абе я кажете с обикновен бензин ли се карат тези модерни двигатели
Или по-скъпия?
След 12 години на дизел съм изпуснал нещата
Последно промяна от style34 на 07.02.2024, 16:56:19, променено общо 1 път.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Повече е бройката говорители също така. Нещо ми се мота 10 бр. ама може и да бъркам.
А преди 2 години Кантона си беше в стандартното оборуване от Стаил нагоре, Вижън си беше с включен Кантон. Същото беше и с матричните фарове. Но после дойде кризата с чиповете, изчезнаха съвсем (нямаше ги по едно време даже и за ЛК). После почна да се появява като възможност за поръчка, но явно все още е някаква драма.
Силно вероятно в новия е друг модел/производител и сега не искат да инвестират в производство на стария вид и затова е драматургия с поръчката на Кантон. Защото криза за чипове няма, ама като кажеш, че искаш Кантон и се почват едни физиономии.
Последно промяна от Цецо75 на 07.02.2024, 16:59:31, променено общо 1 път.
Бееееее.....
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Точно . Аз като се пише за Kантон -а на Кодияка лееекинко все още се изнервям , как не можах да го поръчам . Изчезна от ценовите листи края на 21 . По едно време се слагаше само за ЛК и то и не го даваха по никакъв начин за друго ниво на оборудване . Другите екстри се появиха но тоя Кантон не и не . После се отпушиха явно нещата и за него но реално аз в ценова не съм го мяркал мисля си .Цецо75 написа: 07.02.2024, 16:55:39 А Кантона беше в стандартното оборуване от Стаил нагоре, Вижън си беше с включен Кантон
Ето парченце от една стара ценова MY2022 от края на май 21г:) : / Има и грешка защото и за ЛК и за СТайл си беше стандартно и го пише по-нагоре ив описанието /

И да , слушал съм го в друг Кодияк и си има разлика . Не е "УАУ'' но e определено по-добре .
-
Haigo
Здравейте , аз пак да питам - някой взел ли си е кодиака vision plus вече ? От тея с 20% намаление които са , другите не ме интересуват . Разбрах че ако я вземеш готова а не с конфигуратора идва за 40-50 дни само
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Вчера говорих с дилъра ми за един приятел който иска да си купува Кодиак. Той каза, че има налични около 180 автомобила и ако се избира от тях до 40-50 дни колата идва. Ако се ползва конфигуратора този срок отива на 3-5 месеца.
-
stepe
Здравейте,
Вчера успях да хвана последния влак и поръчах Vision plus (ъпдейтвам от супърб), но в бързината пропуснах момента с триспицовия волан, а поръчките вече са затворени. В тази връзка, някой правил ли е упражнението впоследствие да сменя волан и струва ли си занимавката?
По отношение на доставките ме уведомиха, че автомобилът може да бъде в България дори до края на март месец.
Вчера успях да хвана последния влак и поръчах Vision plus (ъпдейтвам от супърб), но в бързината пропуснах момента с триспицовия волан, а поръчките вече са затворени. В тази връзка, някой правил ли е упражнението впоследствие да сменя волан и струва ли си занимавката?
По отношение на доставките ме уведомиха, че автомобилът може да бъде в България дори до края на март месец.
-
style34
Ти добави ли други екстри? Дано дойдат толкова бързо ама чак ме съмнява.
Иначе защо не се свържеш с дилъра? Би трябвало да може да го промени волана, макар че аз наистина не виждам чак такава драма с тоя волан.
Иначе защо не се свържеш с дилъра? Би трябвало да може да го промени волана, макар че аз наистина не виждам чак такава драма с тоя волан.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
+1, пробвай да се свържеш с дилъра. Може и да мине смяна на волана в поръчката. Да го сменяш след това ще излезне в пъти по-скъпо.
Бееееее.....
-
stepe
Още сутринта го питах, но ми обясни, че вече поръчките били затворени и нямало как да се променят поръчките (ако не ме баламосва).
Иначе, допълнителни екстри са прогресивно окачване, шибидах, подготовка за теглич, пакет фамилия, багажно с двойно дъно.
Не успях да сложа кантон и акустични стъкла, каквито в момента имам, отново с мотива, че системата вече не ги предлага. Пълно щастие няма.
Иначе, допълнителни екстри са прогресивно окачване, шибидах, подготовка за теглич, пакет фамилия, багажно с двойно дъно.
Не успях да сложа кантон и акустични стъкла, каквито в момента имам, отново с мотива, че системата вече не ги предлага. Пълно щастие няма.
-
style34
Ако не дойде с Кантона и акустичните стъкла да си я държат 
На теб и вчера ли ти отказаха да ги сложат?
Кога става ясно, ако някоя екстра не може да бъде добавена? Искам да кажа след като е поръчана?
На теб и вчера ли ти отказаха да ги сложат?
Кога става ясно, ако някоя екстра не може да бъде добавена? Искам да кажа след като е поръчана?
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Както казах има логика определени екстри да отпаднат в края на производственият цикъл. Метат склада, акустичните стъкла са свършили, а няма да поръчат нови, при положение, че спират модела. Няма Л&К вероятно по тази причина.
Даже е късмет, че разрешават някаква конфигурация, често се пускат само готови накрая.
Даже е късмет, че разрешават някаква конфигурация, често се пускат само готови накрая.
Бееееее.....
-
style34
Ок е да откажат поръчка с дадени екстри. Но те провериха и казаха, че може. Въпросът е след като е приета поръчката възможно ли е и кога би се случило, заводът да каже това и това не може.
И ще ме уведомят ли? В крайна сметка съм подписал договор с конкретно оборудване. Каквато и да е промяна може да не ме устройва.
И ще ме уведомят ли? В крайна сметка съм подписал договор с конкретно оборудване. Каквато и да е промяна може да не ме устройва.