Да повторя колегата само ти си карал тези вълшебни коли. Не мисля да влизам в спорове. Всеки да си кара каквото иска само да не се убеждаваме че мойто е най-убаво. Все пак предполагам като имате книжки не сте все още в детската градина.gbuyukliev написа: 21.01.2024, 22:05:57 @silent, Ти Супърб карал ли си някога изобщо, че толкова много знаеш?Октавия 4, Голф 8 и А3 сравнявал ли си на живо някога?
Гледам че и колегата детайлно ти е отговорил, но и да не беше аз нямаше да те убеждавам в нищо.
Само ще вметна че пънкането ти само затвърждава мението ми, че не си сигурен в това което говориш и затова се опитваш да убедиш другите и себе си че не си се прекарал викайки на висок глас. Не, не си се прекарал, супърба е хубава кола просто не е повече от колкото си платил.
За протокола когато в едно мнение има макар и частица неистина то тя компрометира всичко останало. Голф8 за разлика от Октавия4 е с независимо окачване на 1,5еТСИ.
Сега за Шкода. Шкода е чудесен автомобил за скъсаняци като нас. Карал съм доста Шкоди. До скоро карах Шкода и мога да кажа че имам страшно много сантименти към този автомобил и винаги ще го помня с хубаво, но въобще не мисля че е върха на сладоледа. Ако имам доста повече пари определно избора ми не би бил Шкода.