Дефекти и повреди по време на гаранционния период на Шкода Карок и Шкода Камик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sev
- Гараж: Karoq 2.0 TDI 4х4 DSG
FIAT 500
не сме страдащи, а хора които си ценят парите
и вярвай ми - имаме си варианти, може би защото работим по начин различен от ЕТ
просто споделяме какво се случвя с колите ни
и вярвай ми - имаме си варианти, може би защото работим по начин различен от ЕТ
просто споделяме какво се случвя с колите ни
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
чукча е писател, не е читател... Къде видя да съм написал, че има втора кола ?silent написа: 02.01.2024, 18:33:37 Като има друга кола защо го даваш за пример. Това за близнаците беше сарказъм. И аз спирам не ми се спори с многострадални вечно недоволни оплакващи се хора.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Аз за един прЕател да питам само
Кат ви изгърми пералня/хладилник/телевизор/телефон,и го дадете за гаранционен ремонт дават ли ви заместващ?![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Кат ви изгърми пералня/хладилник/телевизор/телефон,и го дадете за гаранционен ремонт дават ли ви заместващ?
-
hilldegarn
Нали осъзнаваш, че по закон времето за ремонт е 1 месец.След това или трябва да ти върнат парите или да ти дадът нов уред. Не е адекватно да чакаш 2 месеца за скоростна кутия или която и да е част по колата. Шкода са масова марка автомобили и това предполага, че се карат в достатъчен обем, така че да има смисъл да има адекватни количества, от всяка една част, на склад. Това не е, някое Пагани или подобно, което има 100 борйки в света и да кажем е приемливо и разбираемо да не държат складови наличности. Сравнението ти генерално не е адекватно, понеже заменянето на една стока като телевизор или пералня е в ПЪТИ по-лесно и безполезнено, дори да не чакаш да я сервизират, от колкото един автомобил, който струва 50к+++ лв.Audirulzz написа: 02.01.2024, 18:53:31 Аз за един прЕател да питам само
Кат ви изгърми пералня/хладилник/телевизор/телефон,и го дадете за гаранционен ремонт дават ли ви заместващ?
- Sev
FIAT 500
Купувам си уред от обемистите , който подлежи на ремонт вкъщиAudirulzz написа: 02.01.2024, 18:53:31 Аз за един прЕател да питам само![]()
Кат ви изгърми пералня/хладилник/телевизор/телефон,и го дадете за гаранционен ремонт дават ли ви заместващ?![]()
А телефоните вече се ремонтират обикновено в рамките на деня
-
silent
Ми вози се на пералнята или на телефона. Ще ти ги ремонтират или у вас или за ден... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Твоите най вероятно ги ремонтират преди да са се развалили
-
ShaMana
Изключително токсичен и безполезен разговор...
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
С какъв двигател и кутия е? Симптоми на проблема довел до очакване на нова скоростна кутия? Изминати километри? Питам от любопитствоDoH_KuXoT написа: 02.01.2024, 14:15:14 Имам съсед с нова шкода скала, който чака скоростна кутия втори месец
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
1.0 ръчна метално стържене при движение на 5 скорост, счупен фиксатор, пратиха я до Чехия и от там са казали нова кутия, но няма налични и чакат...
-
mlesova
Здравейте, дали някой се е сблъсквал със следния проблем и съответно решение? Не успява да се стартира андроид ауто със samsung s23 ultra.
- Sev
FIAT 500
не е по темата - но да, при мен работи
Карок + S23U
Карок + S23U
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
При супърб ако помня правилно имаше изискване първият път телефона да бъде свързан с кабел и чак тогава можеше да се използва безжично.
Когато нещо по системата забие и АА не стартира - правя следните неща в този ред, като продължавам със следващото ако текушото не е помогнало:
- задържам пауър бутона на медиата докато се рестартира (10+ секунди)
- закачам телефона с кабел
- рестартирам телефона
- раздвоявам телефона от колата и пак го сдвоявам.
При мен S23 и S23+ си работят коректно. Няма причина ултрата да не работи.
Когато нещо по системата забие и АА не стартира - правя следните неща в този ред, като продължавам със следващото ако текушото не е помогнало:
- задържам пауър бутона на медиата докато се рестартира (10+ секунди)
- закачам телефона с кабел
- рестартирам телефона
- раздвоявам телефона от колата и пак го сдвоявам.
При мен S23 и S23+ си работят коректно. Няма причина ултрата да не работи.
-
hilldegarn
Виж на коя версия си на мулти медията(става като задържиш меню бутона за няколко секунди). Всичко под версия 1800 прави проблеми не само със Самсунг S23, но и с някой други производители на телефони.mlesova написа: 08.01.2024, 13:57:55 Здравейте, дали някой се е сблъсквал със следния проблем и съответно решение? Не успява да се стартира андроид ауто със samsung s23 ultra.
Версия 1800 обаче може и все още да не е пусната за обръщение в Бългрия и ако колата е в гаранция е добре да провериш в Еуратек дали я имат вече.
Ако колата не е в гаранция и ти се занимава, може и сам да си го ъпдейтнеш. Процедурата и файловете ги има из нета.
-
mlesova
Благодаря , ще отида до представителството, защото не успявам по никакъв начин.