Драгомир написа: 29.12.2023, 10:37:53
@Shake, провери дали са ти доставили колата с всички поръчани екстри. Понякога и ЕТ не проверяват и/или умишлено премълчават, че нещо липсва.
Драгомир, бях дочул и аз, че понякога липсват екстри или са други. Как мога да проверя за неща, които не са лесно видими (тип акустични стъкла и подготовка за теглич)? Някъде бях чул, че има място по колата, където има номерата на екстрите, но може и да се лъжа жестоко.
Tpet, Благодаря за коментарите! Ако е наистина 3000км разработването, ще трябва да я дам на жената и да я пратя до Прага и обратно, че няма да издържа
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
.
Tpet написа: 29.12.2023, 10:39:11
Нещо друго - при мен колата беше без авариен комплект
Това дали е стандартно или понякога има понякога няма?
skertin,

Ти с LavaBlue ли беше, че ако да, то направо цялата история едно към едно и щем не щем, ще трябва да пием по една бира.
gbuyukliev написа: 29.12.2023, 13:37:38
nitro написа: 29.12.2023, 13:35:29
Коя е тази банка, че и на мен ми предстои същото
ОББ, и аз се пуснах към тях. Но беше до 31.12. След НГ може да има оферта в някоя друга, или да решат да продължат тази кампания. Трябва да разпиташ.
Днес бях при тях, удължен е срока до 31.01.2024
До момента доста полезни коментари. С Каското и гражданската очевидно няма проблем, стига да намеря подходящо място и цена, че преди малко Алианц ми предложиха 3900 на година Каско + Гражданска
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
(ще пиша на колегата
@_v_ със сигурност). За разработването, сигурно ще издържа 1000км и ще почна да я понастъпвам, но да видим. Не струва малко пари и ако носи някакъв риск, със сигурност ще внимавам.
Явно наистина трябва да погледна добре и при вземането, че коментарите за фенерчето, болтовете и комплекта са леко притеснителни.