Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Става, но трябва да движи с 90-100 максимум. Тогава аеродинамиката не му пречи, той не е кой знае колко тежък, тоя разход си е постижим. А ако е преднячка още по-лесно. Обаче кара ли се нормално, да си изпреварваш на кик, да си подържаш 140-150 на магистрала - поне 8-чка, а по-скоро 9ка, че на магистрала и 10ка.
Най общо 1 - 2 л над 2.0 TSI 190 коня в зависимост от типа шофиране . За градското 9.8 - 14 . Като долната граница е София по празник , неделя и то с условности и късмет .
Bitrot написа: 28.12.2023, 00:20:14
Някой с бензинов RS няма ли да подскаже колко харчи ?
Да ти подскажа, ама щом за разход питаш, избери друг двигател . И извън града имам 13/100. Ето ти малко зареждания. Всичките са смесени градско-извънградско. Вижда се разхода.
@Rangel, доста съизмерим е с това което си постнал да не кажа 1:1 . Градското обаче в безумен трафик понякога си удря 13 14 . 1825 кила и още 110 на водача . Ако сложим и още пътници …. Тежи си мечката .
Аз очаквах даже по-големи цифри като го взимах за извънградски и смесен разход . Да кажем ,че приятно ме изненада .
Ама както и ти каза: купува се 2.0 литра турбо бензин VRS и да се гледа разход …. . Колкото толкова .
Последно промяна от storm1st на 28.12.2023, 09:51:55, променено общо 1 път.
с риск и аз да бъда оплют, смятам да ида до годеч за лек силов тунинг на двойката дизел. от 200 ще иде някъде към 240 Конски сили и + 80 нютон метра.
не го правя за да стане спортен автомобил, ми по скоро за да намалее турбо лага който леко ме напряга (между другото е доста по добре когато DSG-то е в режим S). Смятам че може да има и някви настройки от производителя допълнително склопяващи двигателя, за да се спести още някой малък процент вредни газове. При положение че половин София кара печки които замърсяват сигурно 50кратно над нормите, не мисля да се правя на еколог. идеята ми е да върви една идея по леко и по отпушено(при натискане на педала да идва ускорението по бързо).
някой да е правил модификация от този вид? наблюдения над 2ката дизел? и как и понася.
доколкото аз разбирам, при натискане на педала отнема време да се развърти турбото и затова усещането е за тромавост. Точно обратното усещане е при електричките. Там при натискане на педала, мощността моментално се генерира от електро двигателите.
Мисля че при Sport режим на скоростната кутия, тя държи малко по високи обороти(по ниска предавка) и затова е по отзивчива колата. Не мисля че генерално проблема е в скоростната кутия.