Как не разбирате
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Критично е точно днес и баш в Диана да стане!
Как не разбирате

Как не разбирате
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ники, това понеже е към мен - е пълна глупост! И ако мислиш така, си точно редом до тези, дето нямат алтернатива. Смених си гумите когато темп. паднаха под 10 градуса, на 3 коли сменяхме - няма и час и половина, специално моята - под 25 минути с баланса. През това време си работех. Така, че ти ако искаш ходи и Септември да няма коли
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
@Rangel, Сарказъм е това колега и не е насочено към теб, ако не си разбрал.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Много добре съм го разбрал тоз
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Диана са малко като нарицателно за гуми. Много хора живеят с идеята, че гуми се купуват/сменят само там. Незнам що, ама е факт.
Бееееее.....
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
За сега кумхото е една идея по- шумно от летния Дънлоп, ама то е нормално. На сухо са добре гумите. Най- изкъсо ще ги следя на мокро, което им се води слабото място.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Защото Диана бяха първите, които направиха големи центрове за гуми и така станаха много популярни. Предложиха и договори с отстъпки на фирми, които започнаха да обслужват там колите си, включително и частните автомобили на служителите, с което стаха още по-популярни. Бяха и от първите, които предложиха и услуга "хотел за гуми" и на много хора (на мен включително) им стана много удобно просто да отидат там и да си свършат цялата работа там, без да им се налага да товарят гуми или колела и да ходят с тях на друго място.Цецо75 написа: 20.11.2023, 08:40:57 Диана са малко като нарицателно за гуми. Много хора живеят с идеята, че гуми се купуват/сменят само там. Незнам що, ама е факт.
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Относно гумаджийниците - от вече 7 години в София ходя на едно и също място - център за гуми Европа в Овча Купел. Доволен съм от момчетата там, работят бързо и качествено. Не лъжат за баланс и криви джанти, като ако имаш съмнения ти го показват на машината. (попринцип това е най- нормалното нещо, но на много места не го правят). Вдигнали са малко цените, но то къде не са. Веднъж бях спукал гума, която бяха залепили и 1 ден по- късно пак я спуках някакси, на друго място
. Отидох при тях и ми я залепиха за тяхна сметка, въпреки, че беше на друго място.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Днес ходих да си взема гуми от Примекс на Бояна,записваха за смяна от 6 декември натам.Викат,ще ги сменяме ли?Не,Мерси. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Отидох без час на Ботевградско. Платих и казаха - 5 часа. Имат приложение, с което следях, какво се случва. Предупредиха ме, че ако се отказват/липсват коли минават на следващия. Платих в 11:30, отидох да свърша работа, върнах се към 11:45, един служител ме попита за кога съм и ме прати в една от клетките. Иначе и аз не запазих час, понеже късно се сетих
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Днес звъня в ЕТ от 14 декември нататък избора е само Континентал за моя размер. Отидох до Голямата гума ДОТ 23, гумите налични, сменяме ти ги веднага. Имаше към 10 коли преди мен оправиха ги за половин час и ми дойде реда.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Колега @nitro, по един от номерата излиза това:blindbard написа: 20.11.2023, 18:16:24 nitro, https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 14407.html

- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Малко е груба цената на ЕТ, за 4те колела почти 200лв ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Сега за един-два може и да става.
Сега за един-два може и да става.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
pepi
- Гараж: Octavia
Аз да питам друго- имаше скоро пост за ръждясали болтове. Някой може ли да препоръча конкретна смазка за болтове на гуми? Обикновена грес става ли или конкретно графитна смазка трябва?