AAWireless са пуснали бета функционалност за CarPlay с последната си версия на firmware-а 3.0, която в момента пускат поетапно към устройствата. За да работи обаче CarPlay на AAWireless задължително трябва да притежавате generation v2 версията на устройството.
https://www.aawireless.io/carplay
AA Wireless - Bring wireless Android Auto connection to your car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
-
edisonov
Само да потвърдя информацията за CarPlay на AAWireless, че е вярна и учудващо за мен работи без проблем, даже може би по-добре от колкото на Андроид Ауто. Не се ползва приложение и след първото свързване в последствие се свързва автоматично без проблем.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

[/quote]
Привет, Благодаря за темата поръчах го и съм доволен.
Имам въпрос относно кабелчето на горните снимки. Откъде мога да си го поръчам такова или подобно. Трябва да е с ъгъл 90 градуса откъм USB A порта, защото иначе стърчи и не дава да се затвори докрай капачето отгоре. Ако е и такова късо още по-добре.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@tsb, аз го купих от тук (идват 2 в комплекта) - amazon.de
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Изглежда като това което търсиш. Има различни дължини. Читави китайци са.
https://eu.ugreen.com/collections/usb-c ... 8800020563
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Благодаря на всички за мненията, бяха ми полезни. nmnikolov, темата я бях чел и преди да ме обземе идеята за тетъринг с 2 телефона, което между другото успях да подкарам, но нежеланието ми да се занимавам по възможност с китайски изделия беше туширано от теб, за което отново голямо Благодаря.
AA Wireless е супер джаджа за цената си и се държи много добре засега.
AA Wireless е супер джаджа за цената си и се държи много добре засега.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.