Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз като въртях гумите на служебните 18" излизаше около 110лв. на Медина Мед на Околовръстното в Младост.
Как 60-70лв. да ти завъртят джантите ве?
Аз плащам 20лв. щот ме мързи и за тая цена не си заслужава да се цапам
Значиии,
да караш с нова гума е ебаси-ебасито!
Вчера залепих Bridgestone blizaak 235.45.18
По якога си мисля..да сложиш и евтина гума, чисто нова е супер..
Летните Goodyear asymmetric 235.40.18 ще гледам да ги разкарам. Височина 40 ми е малко, ще гоня 45 височина и 245 широчина. @odo, ти за кои гуми обясняваше онзи ден, че бързо загрявали до работна температура?
Rangel написа: 12.11.2023, 11:18:28
Според мен нещо не е както трябва…
Монтаж, демонтаж, сваляне, качване, баланс и тежести за 19”, за София - не виждам как ще е 60-70 лв.
Дали се говори за едно и също?
Махане на стария Континентал ТС 850П на 3 сезона и монтиране на 870П и хотел 100лв. София, Горна Баня. Няма нищо сбъркано.
Impress_me написа: 12.11.2023, 00:12:36
Махане на старите зимни и монтаж на нови 245/45/19 с хотел 100лв. Само гуми май е към 60лв.
За София ли говорим, и ако да дайте координати (може и на ЛС).
В Бургас съм аз и цената съответно е за града.
Интервенцията е сваляне на летните гуми от джантите, монтиране на зимните гуми на същите джанти, нови винтили и баланс.
На колегата ми вчера в квартален гумаджия са му взели 186 лева за смяна, баланс и изправяне на джанта - 19ки. Чакал е над 2 часа. Преди малко ми смениха летните 17 със зимните 15 за 20 лева и 20 минути чакане на опашката. Без баланс говорим, само сваляне и качване.
skodko написа: 12.11.2023, 16:41:44@n_ivanov, последно къде ги монтира?
За жалост не успях да намеря подходящ час за смяна в Аутоком, но от комуникацията, която проведохме по телефона усетих професионализма и подхода към клиента който имат и на пролет със сигурност ще ги сменя при тях. Сега ги смених на гумаджийницата която е точно на кръговото на КАТ, просто там нямаше опашка в петък и можех да мина на момента.
Сяалане джанти 16, баланс 16ки с джанти,качване - 60 лв. Хотел - 10 лв на месец, още 50-60
Не правя сметка на човека, радвам се че ми пази джантите от драскотини.
@ЦецоNOL, вчера махнах летните (Пилот Спорт 4S 19") и сложих Бриджстоун LM005 17" - искам да ти кажа, че сцеплението днес и на мокро, и на сухо е много по-добро. Спирания не съм тествал, но що се отнася до хендлинг и превъртане, има осезаема разлика в полза на зимните. Вярно, те са от миналия сезон, докато Мишлена е 2019-та година.