+1 за казаното от
@The Hooligan, всичко е точно както е описано.
Да си споделя опита от 2021 година с гуми TS870P - купени от Еуратек и монтирани от МединаМед. Един път (за 14 години) не взех от Медина и проблем
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
.
Две от гумите бяха криви - установи се от втория път на машина за динамичен баланс. С данните от тази машина (марката в Медина е HUNTER) се предяви гаранционна претенция към ЕТ.
В случая Медина изпрати тези данни взместо мен към ЕТ. ЕТ от своя страна към представителя в България за Continental).
Аз отидох до ЕТ за завеждане на претенция, след което претенцията беше удовлетворена и гумите подменени. Единственото условие беше гумите по претенцията да бъдат монтирани в ЕТ.
Завеждането на претенцията стана в петък, в понеделник ми се обадиха от ЕТ и питаха кога мога да дойда за смяна на гумите. Можеше да стане и във вторник (но имах пътуване извън София) и в сряда гумите бяха подменени с нови.
Преди COVID представителя на Continental, а и на други производители са посещавали търговците един път в месеца за рекламации. Покрай COVID е станало възможно претенциите да се разглеждат и онлайн, като по този начин са се ускорили разглежданията (сега след COVID - незнам как е)
И тук като при каското трябва да има застрахователно събитие, в случая документ доказващ проблема, за да се удовлетвори претенцията.