Нормално е да се замъглява, но не е нормално да има видими капки вода в него. Предните фарове не са запечатани, както са задните светлини и подобно явление може да се наблюдава.Ivo Raykovski написа: 20.09.2023, 11:38:23 Колеги, имам малък проблем на Камик Вижън. Вчера след автомивка ми се замъглиха левия фар и дневна светлина. Изчисти се след час. Обадих се в ЕТ Плевен, от където я купих преди три месеца
и ми казаха при повторно появяване на проблема да снимам и да отида при тях. Сменя ли се целите фарове и гаранционно това се покривало. Не ми хареса, че започна да ми обяснява, че това видиш ли е нормално, защото имало големи температурни разлики. Ако е капсулован както трябва няма да се получава така. Ако се повтори, снимам и отивам да го сменят.
Можеш да потърсиш в интернет имаше снимки от Шкода, в следствие на сервизна акция за същото и там беше показано, как трябва да изглежда нормално замъгляване, и как не трябва да изглежда.
Ще споделя и моят опит със Скала (понеже е като Камика) на 30 000км и 3+ години ползване:
1) Дойде с неработещ клаксон от 1-я ден - Сменен гаранционно
2) Мултимедията даде фира - Сменена гаранционно
3) Бутона на ръчната се разтрака - Сменен гаранционно
4) 2 пъти климатка си изпуска фреона. Един път от пластмасова пробка и един път от гумено уплътнение - Сменени и напъленен отново по гаранция
5) Гресиране на тампони, на 1-вата година, че се разкърцаха. Сега на 3-тата година от ползвавне пак почнаха да се обаждат, когато е студено - Не е заплащано.
На 17 000 долях 500мл масло. От тогава не съм наливал. Предна дясна врата се разкцърца, когато се шофира при определени повърхности, като павета, както и пластмасовата елипса над дигиталното табло (нея си я оправих, като наврях от 2-та края, две парчета гума. Вратата още не съм хванал цаката какво да и навра и къде, за да я накарам да млъкне.)