След усилено търсене на мой приятел, който се занимава с внос на автомобили, попаднахме на екземпляр от Испания 2019 година L&K 2.0 TSI 272 к.с. 4х4. Колата беше проверена на място и всичко изглежда наред.Проверих колата в ЕТ по номера на шасито и всичко е нормално. С оглед да сведа риска до минимален за мен, уговорката ми е когато колата пристигне да бъде огледана отново, проверена и тогава да реша дали да я купувам.
Можете ли да ме насочите къде в Пловдив могат да ми направят качествен оглед на колата, диагностика и последващо обслужване ? Едното място ЕТ е ясно, колко е качествено не знам? Не съм ги посещавал със старата Октавия. Освен масла, филтри и други дреболии по Октавията не бях сменял нищо сериозно и съм посещавал кварталния сервиз. Но този Super е доста съвременен автомобил с много електроника и ми се иска да се доверя, на някой който разбира какво прави.
Скоро ще споделя снимки и информация, когато колата пристигне! Вълнението е голямо, надявам се всичко да е наред и да се похваля като собственик на този автомобил.
Ако имате някакви насоки и съветите ,ще се радвам да споделите !

) и докато аз си оправях транзитните номера в КАТ София, колата беше и обслужена с масло и филтри, предварително изпратени от ЦецоNOL ( голямо благодаря и на него