Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
digitalundgrd написа: 21.08.2023, 17:47:23
Сега джантите са ги пуснали в сайта на 275лв със снимка и описание като за оригинален артикул. Само цената е съмнително ниска
Те втора употреба не може да са толкова евтини
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Здравейте, насочил съм се към зимни гуми с размер 205/55/17, тъй като О4 пристигна с такъв размер летни.
Моделът, който съм си харесал е: https://diana-ltd.com/tire?43987
Дали има колеги, които са ползвали този модел?
Освен стандартната отстъпка в Диана от 33%, има ли начин да се получи допълнителна отстъпка по друга линия за физическо лице?
Благодаря предварително!
Премиум зимни гуми, и да няма някой впечатления от първо лице, съм сигурен, че няма да сбъркаш. Не мисля, че има шанс за допълнителна отстъпка, и до колкото знам 33% е от ПЦД цената.
Здр. Аз също съм загледал специално този модел на Мишлен, макар до сега да съм бил със зимни Континентал и Бриджстоун, не че съм имал проблеми с тях, но ей така за разнообразие. Аз също мисля да ги вземам от Диана та, но освен монтаж при тях във VIPa, някой да препоръча за София качествен монтаж, без драскотина по бордове и т.н. Цената не е от най- голямо значение. Благодаря.
Ползвам Център за гуми Европа в Овча Купел, никога не съм имал проблем с монтажа. Лепили са ми гуми също поне 3-4 пъти, като единия път на другия ден пак изпускаше едната, оказа се че някакси пак съм я спукал, на друго място. Момчетата ми я залепиха за тяхна сметка
Тая цена ми се струва висока. https://www.bggumi.com/eshop/search?typ ... 4&season=1 тук са по евтини. Два пъти съм поръчвал и идват за няколко дни с ДОТ на 1-2 месеца. Ся не знам зимни през лятото с какъв ДОТ ще са, но можеш да ги питаш. На октавията карам с Alpin 6 и за дъжд/мокро и отъпкан сняг са супер. За киша/поразтопил се сняг не толкова. Ако купувам нови бих пробвал с Континентал, но погледни и tyre reviews като ще се дават 1000+ лева.
albertf написа: 12.09.2023, 16:05:03
Дали има колеги, които са ползвали този модел?
Вече втори комплект карам този модел. Един на предната кола в размер 245/45/17 и един на оставия-та сега с размер 205/55/17. Нямам забележки. Но то не е имало и кой знае какъв сняг последните години.