Абсолютно. Аз се чудех между GY all seasons и Crossclimate. До преди една седмица бях решил да е Гудиъра, преди няколко дни четох тестове и там Мишленът показа по-добри резултати. Навих се на Мишлен, но и на мен ми направи от самото начало впечатление, че нямат ламели, което ме притеснява.ИзтрЪпнал написа: 21.08.2023, 12:26:18 Миналата седмица по AMS , на електрическото ревю на Блох, той тестваше Волво Ц40 и то беше обуто с тях. Брутално добро представяне на студено, мокро и сухо, спиране(34.5м) и странично водене на пистата в Мендиг. Каза, че и на него са му направили впечатление като характеристики и представяне. Това не е стандартна всесезонна гума със зимни характеристики, а по-скоро всесезонна с летни характеристики. Вижда се, че в шарката липсват преобладаването на "зимни" ламели в протектора.
Още се чудя. От всички маркови всесезонни само Нокиан имат вид и на зимни. Аз пък лично търся взесезонна, но със преобладаващо зимни характеристики. Не съм някой непризнат рейсър лятото. Не съм и масон