YYakovliev написа: 19.07.2023, 10:17:11
Благодаря за оказаната чест, да взема една от двете награди за "Проект на годината", не очаквах. Наградата от анонимен дарител ще се ползва по предназначение.
За хората - отново позитивни и усмихнати, дошли с една единствена цел - да си изкарат добре и да се забавляват. По другите събори не знам как е, но предполагам, че на повечето има голям елемент на перчене, показване и снобизъм, които неща при нас липсват почти изцяло. Хареса ми накрая речта на Кискинов, който изказа искрени благодарности за събраните средства, за оправяне на автомобила му миналата година и сподели, че логото на форума винаги ще стои на него, заради жеста който сме му направили.
Да вметна и аз 20-30 реда.
Относно наградата, ако все пак има колеги които се чудят ЗАЩО, с един кулер, интейк и стейдж.
Наградата за ПРОЕКТ на годината , както казах и по микрофона е свързана и със СОЦИАЛНАТА АНГАЖИРАНОСТ към форума и шкода средите.
Тоест, темата във форума, популярността и и надъхването / социализирането на останалите колеги.
Относко Кискинов:
Обади ми се 2 дни преди събора и ми вика: Лоши новини, аз много се извинявам, колата ми не е готова? Стайков имал ангажимент, нямало да може да ни уважи, много се извинявам пак!
Викам- И? Нали си на линия!
На
@PRO, казвам, като неща които дискутираме преди събора, а той отговаря.
- И какво като не е с Октавията, той нали ще идва!
Та, идеята и концепцията е следната:
Да, с Кискинов се запознахме заради Шкодата, извиках го (без да го познавам) на база да видим колата.
С повечето колеги, първите ни контакти са се зародили от марката автомобил, някой я ползват само заради практичност, по предназначение, други от по-фенски насгласи. Шкода е марката , благодарение на която сме се запознали всички.
От там нататък, всеки си развива взаимоотношение на база своите лични интереси, виждания и характеристики.
Ники като дойде, видяхме го що за човек е! Нас не ни интересува, дали ще идва повече с Шкода, важното е неговото присъствие!
Шкодата беше повод за запознанството му с всички нас.
Да не звучи като "четка", но както каза
@Morkova по адрес на нашия съотборник
@vankissa.
- Има хора от 1-2 срещи, дето могат да ти влязат под кожата. Усмихнат, позитивен, разговорлив, банкетен! А масово, хората са такива тук!
И ние само го подкокоросваме: Давай Иванееее, мачкай Иванееее!
Стефан Сяров, на първата му среща (Есенната беше), жена му му казала: Къде ще отиваш бе? Те там млади момчета, хора, колите им сигурно направени, ти с този Рапид- къде?
Е, вижда се, бат Стефко е навсякъде и никога не е видя лошо или игнориращо поведение, въпреки че кара да кажем Рапид, а не примерно Октавия РС...... То е и видно за всички, че колата, модификациите и конете, нямат значение. Там е повече, още една сходна тема за разговори!
Достатъчен факт е, че много колеги които вече не карат Шкода идват по съборите и се забавляват. А това, че не карат вече Шкода, по никакъв начин не променя мирогледа и отношението на другите към тях.
@lubomirov1985,
@Пешо - Щангата,
@skodko,
@zorozlatanov,
@1203,
@beer_champion,
@Kaloyan_vRS,
@TSI-LK, дано не изтървам някого, ако е така- извинявам се.
Други, които пък не са имали въобще Шкода , като
@ЦецоNOL, са си част от нашето голямо и сплотено семейство и мисля, че го виждат и усещат!